@wodzu_91: i myślisz że łatwiej jest zmienić wygląd czy łatwiej jest zmienić literkę w dowodzie w Rosji? To chyba oczywiste że osoby trans zmieniają najpierw wygląd. Dokumenty w takich krajach jest o wiele ciężej zmienić.
oj tak, dlatego lewaki z PO zrównały wiek emerytalny, zniosły obowiązkowa służbę wojskową, a to konserwy chcą jej przywrócenia (PS, jak tam wiek emerytalny, urus, zmalau?).
@zielonka18: to teraz PO to lewaki, a nie centroprawica? XD
Hipokryzja jest wtedy gdy mówi się o równości i wolności, ale tylko jednej płci. A według prawicy mężczyźni za obowiązki wobec państwa powinni mieć przyznane przywileje społeczne, o które lewica ma straszny ból dupska.
Hipokryzja jest wtedy gdy mówi się o równości i wolności
@skitarii: to zarzuć hipokryzję konkretnej osobie, a nie mitycznemu lewactwu. Pokaż konkretnie polityka, który raz mówi jedno a raz mówi drugie.
Mógłbym zrobić taki sam fikołek i napisać, że prawactwo coś pieprzy o wolności jednostki i decydowaniu o sobie, a jednocześnie milczy w sprawie obowiązkowej służby wojskowej. A już pomijam oczywistą hipokryzję prawicy w temacie aborcji.
to zarzuć hipokryzję konkretnej osobie, a nie mitycznemu lewactwu. Pokaż konkretnie polityka, który raz mówi jedno a raz mówi drugie.
@Kryspin013: raz mówienie o równości, a raz milczenie w obliczu nierówności to też jest hipokryzja.
Mógłbym zrobić taki sam fikołek i napisać, że prawactwo coś pieprzy o wolności jednostki i decydowaniu o sobie, a jednocześnie milczy w sprawie obowiązkowej służby wojskowej. A już pomijam oczywistą hipokryzję prawicy w temacie aborcji.
tak bardzo światopoglądowa lewica, że stworzono WOT. Nie kompromituj się typie
@Krejziismylife: czyli bredzisz debilizmy, skoro PiS stworzył dobrowolny WOT, a ty piszesz, że prawica światopoglądowa chce każdego faceta w koszarach zamknąć.
@skitarii: nie, jesteś zwykłym kłamcą, bez argumentów. Jedyne co potrafisz to wymyślić sobie wroga i nie mieć na to ani jednego argumentu. Do budy onuco
Zasnąłem na paczce merci i gdy otworzyłem oczy zastałem ten widok. Jak przywrócić touchpad do „kliku" sprzed czekoladowej katastrofy? Jeździłem szpilką wokół i wydłubywałem ale problem pozostał
#bekaztransa #heheszki #humorobrazkowy #bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojsko #wojna
@Kryspin013: no tak, tylko prawica nie mówi, że trzeba wprowadzić równość płci bo mężczyźni są uprzywilejowani.
Bo uważa, że Ukraińcy powinni bronić swojego państwa i równość płci nie jest ważna. Lewica za to twierdzi, że równość jest najważniejsza.
@zielonka18: to teraz PO to lewaki, a nie centroprawica? XD
@Krejziismylife: czyli PiS to lewica światopoglądową, skoro tego nie chce? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jaki ty odklejony jesteś XD
@skitarii: a nie, to wszystko w porządku xD
@skitarii: tworzysz chochoła.
@Krejziismylife: Polecam cały wątek. Dosyć dobrze został podsumowany:
https://www.wykop.pl/wpis/62828009/#comment-222563653
@Kryspin013: no tak, to żadna hipokryzja.
Hipokryzja jest wtedy gdy mówi się o równości i wolności, ale tylko jednej płci. A według prawicy mężczyźni za obowiązki wobec państwa powinni mieć przyznane przywileje społeczne, o które lewica ma straszny ból dupska.
@skitarii: to zarzuć hipokryzję konkretnej osobie, a nie mitycznemu lewactwu. Pokaż konkretnie polityka, który raz mówi jedno a raz mówi drugie.
@Kryspin013: raz mówienie o równości, a raz milczenie w obliczu nierówności to też jest hipokryzja.
Przecież
@Krejziismylife: czyli bredzisz debilizmy, skoro PiS stworzył dobrowolny WOT, a ty piszesz, że prawica światopoglądowa chce każdego faceta w koszarach zamknąć.
A ty wskaż mi polityków "złego" lewactwa mówiących o powszechnej służbie. Wskaż odklejeńcu
@Krejziismylife: wystarczy wskazać polityków lewicy którzy mówią o równości płci, a nie przeszkadza im pobór tylko dla mężczyzn.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Krejziismylife: no i się zesrał lewicowiec XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Krejziismylife: wyzwiskami zasłyszanymi od starego postanowiłeś mnie uraczyć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)