Za każdym razem podczas stosunku jest to samo, nie wkładaj całego bo boli. Teraz panowie, którzy uprawiali seks, wyobraźcie sobie jak można nie wkładać całego penisa podczas stosunku.
To tak jakby dostać samochód sportowy i cały wolny tor dla siebie ale masz jechać nie więcej niż 90km/h
Ja źle dobieram Partnerki ? Czy muszę szukać jakiejś mulatki ? A może to zależy od wagi ciała, no ale tez bez przesady jakieś 90 kilogramowej kobiety.
Rozwiedziona: Mój były partner miał dość podobne wymiary - 18 cm długości i 14,5 cm obwodu i nasz seks był świetny, nie było problemu ze zmieszczeniem się, a ja nigdy nie rodziłam, ponadto jestem dość drobnej budowy ciała. Oczywiście, zdarzały się sytuacje że czasami w pewnych pozycjach był ból z głębokości, zwłaszcza od tyłu i na stojąco, ale w zdecydowanej większości nie było problemów podczas stosunków, wręcz przeciwnie.
UwielbianyKangur: Niestety mam tak samo. Nic z tym nie zrobisz, zawsze będzie za duży. Najważniejsze jest niesłuchanie opinii wielu #!$%@? na tym portalu, bo nawet jeżeli nie będziesz chciał, możesz nigdy nie znaleźć odpowiednio głębokiej partnerki. Z tego co mogę polecić to dobieranie pozycji w których nigdy nie dopchniesz po same kule, a poza tym to rozgrzewanie partnerki bez całkowitej penetracji przez kilka minut. Dzięki temu się rozciągnie (na chwilę, będzie
Mój były partner miał dość podobne wymiary - 18 cm długości i 14,5 cm obwodu i nasz seks był świetny, nie było problemu ze zmieszczeniem się, a ja nigdy nie rodziłam, ponadto jestem dość drobnej budowy ciała. Oczywiście, zdarzały się sytuacje że czasami w pewnych pozycjach był ból z głębokości, zwłaszcza od tyłu i na stojąco, ale w zdecydowanej większości nie było problemów podczas stosunków, wręcz przeciwnie.
BiałyPaw: No masz niestety problem. Sama miałam partnera który miał takie przyrodzenie. Zawsze jak byłam młoda myślałam, że im większy tym lepszy - no ale niestety jak ktoś wie co robi to i 10 cm wystarczy.
Rozeszliśmy się z chłopakiem z przyczyn łóżkowych. On chciał wchodzić do końca a mnie to rozrywało. Teraz jestem z partnerem który ma może z 13 cm i jest spoko.
WykopowaGrażyna: Ej OPie - miałem to samo. Mam 29 lat i do tej pory, żadnej stałej partnerki bo seks to nie wypał. Mam dla ciebie złotą radę jak nie zależy ci na miłości tylko na seksie.
Ja jakoś 5 lat temu jeszcze pisałem ogłoszenia na różnych oferiach, ogłaszamy itp. Że pan z taką i taką knaga pozna panią.
Odzywało się setki lasek. Standardowa rozmowa "Serio masz takiego dużego, wyślij zdjęcie najpierw"
Rozwiedziona: > Z ciekawości, przyzwyczaiłaś się potem do mniejszego rozmiaru, żeby czerpać przyjemność z seksu?
@wilku88: Lubię seks i czerpię z niego przyjemność z samego faktu jako przeżycie, ale jeśli mam być brutalnie szczera (w końcu to anonimowe), to rozmiar MA znaczenie... Po tylu latach z dużym rozmiarem nie ukrywam, ciężko było mi się przestawić. Taka jest prawda.
SycącaMarzycielka: >Mój penis w zwodzie ma prawie 20 cm a jego obwód wynosi jakieś 15 cm. Prawie 20 cm to chyba nie za dużo (?) Mój chłopak mówi, że ma 20 a ledwo go czuje i wydaje mi się, że poprzedni partnerzy mieli większe, więc to raczej średni rozmiar.
#seks #kiciochpyta #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Miałem 3 partnerki z którymi uprawiałem seks.
Mój problem polega na tym, że mam większe przyrodzenie niż polskie normy.
Mój penis w zwodzie ma prawie 20 cm a jego obwód wynosi jakieś 15 cm.
Za każdym razem podczas stosunku jest to samo, nie wkładaj całego bo boli.
Teraz panowie, którzy uprawiali seks, wyobraźcie sobie jak można nie wkładać całego penisa podczas stosunku.
To tak jakby dostać samochód sportowy i cały wolny tor dla siebie ale masz jechać nie więcej niż 90km/h
Ja źle dobieram Partnerki ?
Czy muszę szukać jakiejś mulatki ?
A może to zależy od wagi ciała, no ale tez bez przesady jakieś 90 kilogramowej kobiety.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6221f1d5570e67d26620d9db
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: zwodzisz jak Lewandowski (-‸ლ)
Może partnerki były
Z tego co mogę polecić to dobieranie pozycji w których nigdy nie dopchniesz po same kule, a poza tym to rozgrzewanie partnerki bez całkowitej penetracji przez kilka minut. Dzięki temu się rozciągnie (na chwilę, będzie
@AnonimoweMirkoWyznania: Z ciekawości, przyzwyczaiłaś
Sama miałam partnera który miał takie przyrodzenie.
Zawsze jak byłam młoda myślałam, że im większy tym lepszy - no ale niestety jak ktoś wie co robi to i 10 cm wystarczy.
Rozeszliśmy się z chłopakiem z przyczyn łóżkowych.
On chciał wchodzić do końca a mnie to rozrywało.
Teraz jestem z partnerem który ma może z 13 cm i jest spoko.
Tak jeszcze dodam, że na studiach
Mam 29 lat i do tej pory, żadnej stałej partnerki bo seks to nie wypał.
Mam dla ciebie złotą radę jak nie zależy ci na miłości tylko na seksie.
Ja jakoś 5 lat temu jeszcze pisałem ogłoszenia na różnych oferiach, ogłaszamy itp.
Że pan z taką i taką knaga pozna panią.
Odzywało się setki lasek.
Standardowa rozmowa
"Serio masz takiego dużego, wyślij zdjęcie najpierw"
@wilku88: Lubię seks i czerpię z niego przyjemność z samego faktu jako przeżycie, ale jeśli mam być brutalnie szczera (w końcu to anonimowe), to rozmiar MA znaczenie... Po tylu latach z dużym rozmiarem nie ukrywam, ciężko było mi się przestawić. Taka jest prawda.
Prawie 20 cm to chyba nie za dużo (?) Mój chłopak mówi, że ma 20 a ledwo go czuje i wydaje mi się, że poprzedni partnerzy mieli większe, więc to raczej średni rozmiar.
Zaakceptował: LeVentLeCri