Wpis z mikrobloga

@Biuakke: o czym ty #!$%@?? Zastanow się chwile. Ludzie uciekają bo chca zyć, często z jedna walizką i rublami ktore są w cenie papieru. Nawet przed wojną większość zarabiała nie więcej niż 1000zł miesięcznie w przeliczeniu na pln. Nie zbiedniejemy, najwyzej nie będzie ciebie i tobie podobnym stać na internet i wtedy wszyscy skorzystają. Ludziom trzeba pomagać!!!
  • Odpowiedz
@zibi0310: to weź sobie uchodźcę pod dach nie zbiedniejesz .
#!$%@? tam że nawet 1mln nowych beneficjentów 500plus przybędzie (nie wspominając o tym że pani profesor z zusu stwierdziła że mają wiele nowoczesnych zasiłków) Rozdawać więcej pieniędzy w razie co drukarka zrobi brrr
Poza tym po co się produkuję dla jakiegoś multikonta
  • Odpowiedz
Ooo czyli jednak jesteś ruską onucą Zapłakałbyś sie na śmierć gdybyś wydał tyle co ja na pomoc. Nawet gdybym zbiedniał to i tak ważniejszy jest drugi człowiek. Masz racje, nie produkuj sie bo ani rozumem nie grzeszysz, ani to zabawne. Ot zwykły pet przelicza wszystko na mamone. Widać jedziesz na najniższej krajowej albo wlaśnie jesteś beneficjentem 500+ i liczyłeś że więcej wpadnie a tu juch, trzeba się podzielić z biednymi dzieciakami. Tfu
  • Odpowiedz
@zibi0310: No jestem ruską onucą że trzeźwo myślę i widzę jakie konsekwencje będzie miała ta forma pomocy
widać że żadnych trafnych argumentów z twojej strony się nie doczekam bo już leci ad personam w twoim repertuarze.
до свидания
  • Odpowiedz