Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +67
Nie mam juz pojęcia co robić... pisałem ostatnio o kłótniach z różowym (głównym motywem była adopcja psa, którego nie chce) i za waszymi poradami dałem ultimatum, albo ja albo pies... Nigdy nie widziałem jej takiej rozjuszonej, krzyki płacz wręcz histeria, próbowałem ja uspokoić ale nie dało rady, jak zaczęła się juz na mnie rzucać z rękoma to próbowałem ja przytrzymać za ręce, ale się wyrwała i w końcu rzuciła mnie

źródło: pobicie
Pobierz
WielkiNos +69
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs

źródło: temp_file6665988328482850867
Pobierz
Zauważyłem ostatnio, że pilnie potrzebna jest krew dla pewnej kobiety (A RH-) i żeby w punkcie informować, że to właśnie dla niej. Czegoś nie rozumiem? gdzie jest albo gdzie idzie krew która codziennie oddają ludzie? obliczyłem, że tylko u mnie w mieście (małe miasto powiatowe) tygodniowo oddaje się spokojnie ponad 50L a ta kobieta musi organizować akcje i prosić o pomoc? Na pewno nie ma na to wpływu obecna sytuacja ponieważ już kiedyś rzuciła mi się taka akcja w oczy ale dopiero wczoraj się pochyliłem nad tym tematem. Może czas przestać wyrażać zgodę na sprzedaż krwi w ankiecie?
#barylkakrwi #krwiodawstwo #krew #honorowydawcakrwi #krwawybot #hdk
źródło: comment_1646152293lfAzvRqz2lRMIdeN1adyhq.jpg
PobierzJak nie podpiszesz zgody to po terminie przydatności zostanie
Grupa A Rh+ jest najpopularniejszą grupą
Co do przesyłania krwi to wierz mi że krew krąży po Polsce, szczególnie pod koniec terminu przydatności. Info z pierwszej ręki.