Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +303
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Van-der-Ledre +143
HHahha, ależ się uśmiałem dziś jak gorące przeglądałem. Było kilka wpisów odnośnie ileż to nie wynoszą zarobki w Polsce (Warszawa, Kraków, Trójmiasto, itd.)(reszta to nie jest Polska). Oczywiście oderwane od rzeczywistości wypopki piszą, że teraz 10 tys, to byle kołchoźnik ma, a wogóle to i tak grosze, niewystarczające do godnej egzystencji. Domyślam się, że takie wpisy mogły zasiać w waszych umysłach ziarenko goryczy i zwątpienia. Chciałbym sprostować te bzdury.
W Polsce powiatowej
W Polsce powiatowej
#ukraina
Tez smieszne?
Czli cala reszta to klamstwa?
Z 6 punktow nieprawdziwy jest jeden (drugi jest smieszny)
Pozostaly 4.
Bedziesz tak pojedynczo podsylal linki czy mozna prosic w jednym komentarzu linki do:
Polska nie sprowadza rosyjskiego wegla
Jak wyzej tylko ropy i gazu
Polska zamknela granice na rosyjski import (nie chodzi o powietrzne)
A i a'propos. Wiem ze PKO jest polski. Ale to PKO blokuje a nie "centralna decyzja kraju"
Wiesz ze mamy jeszcze inne
X #!$%@? DDDD
Przeciez są szeroko zakrojone sankcje UNIJNE więc Polska bierze w tym wszystkim udzial.
Romek kondomek jak zwykle nie podumal.
@detronizacja: OK powoli wytlumacze. W punktach to moze bedzie latwiej
1-giertych cos tam se postuje (raczej wielka sympatia do niego nie palam
2-nabijasz sie z posta czepiajac jednego z punktow (tu akurat sie zgadzam bo to bylo smieszne)
3-Ja przyznaje ze ten punkt jest smieszny ale pytam o reszte
4-Ty odpowiadasz linkiem ze PKO zablokowalo ruskie banki. (PKO to nie
Giertycha zapytaj, to jego tłit
@detronizacja: Problem polega na tym ze on napisal tweeta z ktorego to Ty sie nabijasz.
Skoro sie nabijasz to pokaz dlaczego.
Z tego jednego punktu ponabijac sie mozna. ALe czy to zmienia wydzwiek calego tweeta?
Przypominam po raz kolejny - blokada PKO to nie to samo co blokada na szczeblu panstwowym. Wiec Twoj link tak srednio obalajacy tego tweeta.
Nie wiem i nie mam zamiaru weryfikować, bo znam lepsze źródła informacji niż konto Giertycha
ale skoro brniesz w tę stronę to stawiam flaszkę jeśli udowodnisz, że Giertych ma rację w pozostalych punktach :)
@detronizacja: Flaszke se wypij (ale za swoje zdrowie bo za moje szkoda :P)
Ja na to patrze tak: (po kolei punkty)
Niemcy (poki co) uwalili NS2 i sie tym chwalili. Myslisz ze mati by sie nie pochwalil ze przestalismy sprowadzac wegiel z rosji? Czlowieku gornicy by go po golej (sam wiesz czym)
1 i 2. Po pierwsze zmiana strategii pozyskiwania surowcow to nie jest decyzja ktora sie podejmuje z dnia na dzien. Zerwiemy umowy i przestaniemy kupowac gaz i ludzie beda ogniska palic zeby sie ogrzac zima?
"Obecnie ponad połowa – 55 proc. – gazu ziemnego sprowadzanego do Polski pochodzi z Rosji. Głównymi konsumentami gazu są przemysł, gospodarstwa domowe oraz ciepłownictwo –