Cofnij się pamięcią do poprzedniego roku w podbazie, lekcji historii i wydarzenia o wdzięcznej nazwie "I Wojna Światowa", a potem pomyśl po której stronie walczyli Polacy oraz jaki mieli na to wpływ, to wtedy zrozumiesz jak naiwne jest to co piszesz.
@Manio1199: Odpowiedzialni za to są tylko Rosjanie, ktorzy na Putina głosowali, czyli może z 10%. W krajach autorytarnych udających demokrację dyktatorzy wybierają sie sami
@Snoxik: pobrałem ten film, nie wiem po #!$%@?, chyba zaraz poszukam losowych ruskich w necie i ich tym zbombarduje, aktualnie mam tak obrzydzoną/#!$%@?ą minę i szklanki w oczach, ja, chłop 23 #!$%@? lat. Jestem po prostu rozżalony jak #!$%@?, nie chcę mówić "zero litości" bo też nie tędy droga, jeńców nie wolno zabijać i w ogóle, nawet nie wiem po co to piszę, to nie mi jest źle tylko ludziom pochowanym
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@droid43210: XD
Cofnij się pamięcią do poprzedniego roku w podbazie, lekcji historii i wydarzenia o wdzięcznej nazwie "I Wojna Światowa", a potem pomyśl po której stronie walczyli Polacy oraz jaki mieli na to wpływ, to wtedy zrozumiesz jak naiwne jest to co piszesz.
https://streamable.com/7mley2