Aktywne Wpisy
Doxori +210
To jest niesamowite jak 8 lat temu wszyscy tutaj najeżdżali na Tuska. A teraz cały wykop zawalony Tuskiem jako bohaterem i cesarzem Europy i jakiekolwiek słowa krytyki w jego stronę są już wyzwiskami, że głosujesz za pisem albo konfederacja. Jestem ciekawy jak to będzie wyglądało po 8 lat znowu. #sejm #tusk
#tvpis #polityka #sejm Można być za pisem bądź nie, ja akurat jestem zdecydowanym przeciwnikiem ostatnich 8 lat, ale jeśli chodzi o zmiany związane z tvp trzeba przyznać, że są one niekonstytucyjne i możliwe zmiany w mediach są możliwe dopiero po zmianie ustawy, której dzisiejsza koalicja z 13 grudnia nie może zmienić ze względu na brak większości, żeby odrzucić weto Prezydenta.. Dlatego ja rozumiem zmiany, ale trzeba robić to zgodnie z prawem..
#ukraina #wojna #rosja
@fiedya: Proszę podać mój wpis tego typu. Nigdzie nie pisałem, że wojny na pewno nie będzie. Jak się boją, to niech przynajmniej zamkną mordy i nie wprowadzają niepotrzebnej paniki, bo już latają takie wpisy gdzie przy zdjęciu ostrzelanej bazy wojskowej, tylko na podstawie zdjęcia jakiś zesrany oszołom pisze o tysiącach
@fiedya: Na głównej wisi znalezisko, że należy banować niby ruskich trolli za dezinformację. Pisanie na podstawie jednego zdjęcia na którym nic nie widać, że są tysiące ofiar nie podpada pod to?
Jeszcze śmieszniejsi są ci co płaczą tutaj że nie mogą pracować bo 100km od granicy lecą bomby więc oni zapłakani muszą odświeżać wiadomości. Jakie to społeczeństwo jest głupie, szkoda że mają internet do komentowania wydarzeń i szkoda że wydaje im się że płacz pomoże
@jbagiet: Nic dodać, nic ująć. Społeczeństwo mięczaków.