Wpis z mikrobloga

@Catastroish oglądałam liva właśnie, dosłownie chwilę a Grzesiu już zdążył ze wszystkimi pogadać, zapytać jak się czują, z każdym złapał kontakt tylko z Karoliną się tak nie kleiło, że ciężko było na to patrzeć. Być może po czasie zmienił zdanie. A co do Michała to jest ale go nie ma, kompletnie z nikim nie gada, nawet go w tle nie widać, słaby dla mnie.
@Rosalinea: nie nastawiam się za ostro, ale myślę że wobec faktu że jesteśmy po emisji PCH rzeczywiście byłoby to możliwe, z tym że technicznie pewien problem - jak sprawiedliwie to ułożyć, skoro wybieranie i konkurencje często są dopasowane (obliczona liczba do odpulenia/wejścia itd.) na linii płci, a nie orientacji. W teorii mają wtedy dodatkowy wybór - ze sobą, jak inne panie nie wybiorą ich xD. Musiałaby to produkcja wcześniej ogarnąć i
@Amikamamy: jest to jakieś wyjście, ale moim zdaniem to jeszcze nie teraz. Jakby jasno przedstawili te reguły przy naborze do kolejnej edycji, coś by wyciekło w mediach szybciej... a tak to chyba nie. Trochę organizacyjnie tego nie widzę, bo tzw. szok kulturowy to już raczej nie, nie ogląda raczej tego skrajnie homofobiczna widownia tego typu programów xd.