@smutny_login: najlepsze i zarazem najgorsze uczucie to spotkać osobę bardzo inteligentną i posiadającą ogrom wiedzy. Po takim spotkaniu zdałem sobie sprawe z własnych ograniczeń, których nie dam rady przeskoczyć
@smutny_login: ja raczej jestem inteligentny, ale przez swój charakter nie moge skończyć jakiejś szkoły po gimnazjum nie potrafie sie dostosować do tego systemu edukacji i tam nie daje rady sie dogadywać z ludźmi głupszymi ode mnie, zawsze kończy sie słownym konfliktem i problemem jakimś xdd nie atakuje fizycznie ani psychicznie, ale jak sie jakieś normidło podpruje to nie moge tego słuchać ani na to patrzeć i reaguje ofensywnie, mam potem
Jestem inteligentny, w sensie zaliczam każdy przypał jaki istnieje
Jestem inteligentny ale system edukacji jest dla debili więc po gimnazjum zakończyłem edukację
A frajerek zdaje wszystkie semestry i bez problemu dałbym radę #!$%@?ć go na minę, w sensie oskubać go na 100zł max bo tylko tyle mogę, w ogóle nie biorę pod uwagę że dla niego 100zł to jak wydać na rozrywkę
Tutaj akurat bardziej żałosnego wytłumaczenia swojego życia
@smutny_login: no racja, że to jest żałosne, przyznaje ale tak jak wytłumaczyłem dalej to chodzi po prostu o komfort, którego nie mam ucząc sie w publicznych szkołach ja po prostu nie potrafie uczyć sie pośród normictwa, musiałbym chyba mieć nauczanie indywidualne, żeby coś skończyć śmieszne czy nie śmieszne to niestety taka prawda i debilem też sie nie nazwe tylko dlatego, że nie uczęszczam do #!$%@? szkoły - wylęgarni normictwa i
#przegryw #depresja #logikaniebieskichpaskow
nie potrafie sie dostosować do tego systemu edukacji i tam nie daje rady sie dogadywać z ludźmi głupszymi ode mnie, zawsze kończy sie słownym konfliktem i problemem jakimś xdd
nie atakuje fizycznie ani psychicznie, ale jak sie jakieś normidło podpruje to nie moge tego słuchać ani na to patrzeć i reaguje ofensywnie, mam potem
Tutaj akurat bardziej żałosnego wytłumaczenia swojego życia
ale tak jak wytłumaczyłem dalej to chodzi po prostu o komfort, którego nie mam ucząc sie w publicznych szkołach
ja po prostu nie potrafie uczyć sie pośród normictwa, musiałbym chyba mieć nauczanie indywidualne, żeby coś skończyć
śmieszne czy nie śmieszne to niestety taka prawda i debilem też sie nie nazwe tylko dlatego, że nie uczęszczam do #!$%@? szkoły - wylęgarni normictwa i