Aktywne Wpisy

powodzenia +1
zastanawiam się czemu ludziom się chce układać przed przednia szybą ten kosmiczny kocyk, przecież nawet jak się wejdzie do najgorętszego auta na świecie, to po minucie klima załatwia sprawę. no chyba, że ktoś nie ma klimy, wtedy rozumie.
#motoryzacja
#motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mirki pisze sobie z taką różowa szara myszka 5/10 lat 25, okulary ale fajny cyc jest chętna na ruchanie ale odrzuca mnie to że nie jest dziewica już się bolcowala z kimś nie będąc w związku i nie chce powiedzieć z kim bo nie chce zdradzać go nie powiem trochę mnie to odstrasza ruchac po kims red flag. Na związek raczej nie ma szans ale na Fwb żeby się rozprawiczyc?
#blackpill #
#blackpill #

@mnbvcxz Jakieś pomysły?
1. Miejsce gdzie wypije coś ciekawego
2. Miejsce gdzie zjem coś ciekawego albo w ciekawej atmosferze lub niespotykanym miejscu
3. Miejsce gdzie fajnie się pobawię (nie jakaś dyskoteka)
Ogólnie coś, co odbywa się wewnątrz, a rzadko można to spotkać w innych miastach.
a do zwiedzania to zależy co Cię interesuje... muzea, architektura, restauracje?
wieża ciśnień może?... dobra restauracja w genialnym miejscu.
kontynuacja... świetne piwo.
A powiedz Ty mi jaki budżet, bardziej na bogato czy po studencku?
Muzea niezbyt.
Architektura gdy jest cieplej.
Ogólnie chodzi o ciekawe zorganizowanie czasu małej grupce ludzi.
Dobra, mamy już ciekawe restauracje, mamy pijalnie czekolady, mamy jakieś piwko gdzieś. Pomóżcie mi teraz naleźć rozrywke :)
@mnbvcxz: O! Pohasamy po rynku, bo kilka dziewczyn z nami będzie, a i pewnie coś ciekawego dla facetów do przekąszenia się znajdzie.
Odnośnie rozrywki to głębsza rozkmina, więc na razie nie wiem :D
z atrakcji to jeszcze pod Renomą jest pomnik grubego Bolusia na kucyku (pomnik Bolesława Chrobrego z lekko zaburzonymi proporcjami).
Rozrywka... Na pewno nie pchajcie się do Daytony, Greya, Bed... za dużo bananowego towarzystwa (oczywiście nie 100% bo zaraz oberwę hejtem ;) )
Jak chcesz zjeść coś dobrego to możesz iść na burgera do StrassBurgera, na Kazimierza WIelkiego. Jeśli masz ochote na normalne żarcie, to polecam Bernarda (ale tu już drożej).