Wpis z mikrobloga

Ja zawsze dex, najlepiej mi się tak gra. Lubię szybko ciachać. Zweihandery i magia zbyt powolne dla mnie, chociaż magia w Network Teście była całkiem przyjemna.

@starplatinum: Katany się skalują z dexem chyba nie?
  • Odpowiedz
@Variv: Zwykle tak było. W DKS3 z dexem (C) i siłą (D), ale w Elden Ring będziesz mógł upgradować broń dodając te "Ash of War" i to zmienia też skalowanie, więc można będzie kombinować.
  • Odpowiedz
Zwykle tak było. W DKS3 z dexem (C) i siłą (D), ale w Elden Ring będziesz mógł upgradować broń dodając te "Ash of War" i to zmienia też skalowanie, więc można będzie kombinować.

@starplatinum: To może zrobie samuraja głównie na dexie. Prisoner też fajny ale nigdy nie uzywałem za dużo magii. Bardziej na drugie przejscie dla mnie mi się wydaje jak już bym troche wiedziała jaka jest ta magia.
  • Odpowiedz
@Variv: Magia jest fajna, bardzo dynamiczna. Zobacz na gameplayach z Network Testu - robi wrażenie. Ja właśnie też myślę nad Prisonerem, bo dex+magia brzmi jak coś dla mnie, ale nie lubię Estoca, na start mnie to odrzuca. No i wiadomo, jest coś bardziej cool niż samuraj?
PS. Prisoner wygląda śmiesznie, chce go dla samej tej maski :D
  • Odpowiedz
@starplatinum: no właśnie ja w network teście grałem Enchanted Knight (klasą, która była tylko w cnt) i tam wiadomo postać była dużo bardziej dowalona bo bazowała na wysokiej inteligencji i sile, no i muszę powiedzieć, że magia była fajna. Dlatego ja chyba najbliżej jestem prisonera.
  • Odpowiedz
@yeradd: No, była nieźle przykokszony, ale totalnie chciałbym przywalić korzystać czasem z magii w tej grze. Znając życie - zrobię sobie dwie postaci, z czego jedną głównie kooperacyjną ;)
  • Odpowiedz