Wpis z mikrobloga

Witam Mirków, zaprezentuję wam teraz jak wygląda argumentacje i research Pana Stanowskiego, lecimy:

Moja teza na dziś to "Rzeźniczak to wspaniały człowiek, i ojciec" i teraz szukamy faktów, które pasują pod tezę. Och jest jakiś, który nie pasuje? Poczekaj wyśmiejemy go. Ten lot nad Manhattanem to 150 dolców no max 350, więc to nie tak dużo, a w ogóle to jest tak biedny, że ludzie muszą mu pomóc, bo co ma teraz zrezygnować z tych wszystkich dobrodziejstw? Może ma samochód sprzedać? A w ogóle to jego była to jest nie potrzebnie #!$%@? powinna zajmować się dzieckiem, a nie mówić, że ojciec dziecka jest do dupy bo jak to tak można się denerwować na kolesia, który jest moim kolegą, i mówić o nim złe rzeczy? Nie pozwalam!! No i ja może nie powinienem tego mówić, ale hehe powiem na #!$%@? idiotko wskakiwałaś mu do łóżka hehe i teraz masz z nim dziecko. Nie wiedziałaś jaki on jest wcześniej? Znaczy jest wspaniały i kochany, ale to twoja wina, że się z nim ruchałaś, rozumiesz?! TWOJA! I on Cię zostawił z chorym dzieckiem przez CIEBIE, bo powinnas sobie wygooglować kim jest. A ja googlowałem, i jest wspaniałym człowiekiem!"
#kanalbekowy #kanalsportowy #stanowski
  • 18
  • Odpowiedz
@miki4ever ale wcześniej nie było takiego sporu, to Stanoski narzucił taka narracje. któryś Mirek wcześniej pisał że widzial wpisy Rzezniczaka który pałował się z randomami którzy kwestionowali zbiórkę.
  • Odpowiedz
@miki4ever: Po pierwsze Stanowski sam sobie zaprzecza, więc można powiedzieć, że coś przecież powiedział, a zaraz, że przecież nie powiedział. Tak samo jak z tym, wygooglujcie jaki to wspaniały człowiek, na końcu co ona Internetu nie miała, żeby wiedzieć jaki on jest.
Odnosząc się teraz bezpośrednio do tego co napisałeś, Stanowski sam powiedział, że koleś pomagał w tłumaczeniu dokumentów więc WIEDZIAŁ o zamiarach matki. Po prostu gdy było trzeba zapłacić to
  • Odpowiedz
@miki4ever: No ma, bo zaprzecza temu co Ty napisałeś, czyli, że Stano przedstawił go jako #!$%@? ojca. Więc wychodzisz już na starcie z błędnego założenia. Stanowski PRZEDSTAWIAŁ go tak jak napisałem jako wspaniałego człowieka, i ojca. Wybierając tylko zdarzenia, które podpierają jego tezę, za to dyskredytujące te, które były w kontrze do tej tezy. Czy znasz jakąś dziedzinę nauki, gdzie PIERW wybiera się tezę, później szuka faktów na jej potwierdzenie, a
  • Odpowiedz
@RexxarHell: Tu nie polemizuje, robienie 40 minutowego spektaklu na dramacie rodziny to jest absurd. Uwazam, ze wystarczylyby 2-3 zdania informujace o tym, ze takie jest zalecenie lekarzy i ta zbiorka nie ma sensu, cala reszta to granie Stanowskiego na zasieg kanalu.
  • Odpowiedz