Wpis z mikrobloga

@m_silvus: ja tam nie rozumiem hejtu na fan service - to jest wlasnie to wszystko za co fani kochają gwiezdne wojny. Juz raz disney pokazał jakie gówno wychodzi bez żadnego najwiązania do historii
  • Odpowiedz
@m_silvus: Wyrażenie "fan service" jest nadużywane, a ludzie traktują je jak jakieś straszne przewinienie, a to bzdura. Jest dobry i zły fan service. The Book of Boba Fett robi dobry fan service, bo te wszystkie "elementy" są aktywną częścią historii. Chcesz zobaczyć przykład złego fan service'u to obejrzyj Rogue One, gdzie dwóch typów z kantyny z Nowej Nadziei wyskakuje w miejscu, gdzie ich nie powinno być i nie mając absolutnie żadnej
B.....s - @m_silvus: Wyrażenie "fan service" jest nadużywane, a ludzie traktują je ja...

źródło: comment_1644358401I2BD6ljl34w76PByTeCA2x.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@haabero: @Byss: Nie mam nic przeciw dobremu FS, sam się nim jaram jak choinka, ale za dużo dobrego - to też nie dobrze, miałem cichą nadzieję że bbf będzie w miarę samodzielnym tworem, ale jak widać nawiązania do ot czy nawet mando są konieczne żeby utrzymać poziom serialu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz