Aktywne Wpisy
Muszę odkręcić wąż doprowadzający wodę do pralki, jest do tego jakiś specjalny klucz, bo metalowym francuzem to chyba połamię ¯_(ツ)_/¯
simsakPL +66
Mirki, moja rozowa w naszym mieszkaniu chce powiesic taka naklejke (zdjecie pogladowe zebyscie wiedzieli o co chodzi). Dla mnie to jest wies, żenada i rak w c--j XD. Powiedziala ze i tak powiesi jak bede w pracy, na co ja odpowiedzialem ze jak to zrobi to moze sie pakowac. Co mysliscie o takim gownie ? #zwiazki #architektura #wnetrza
wiem że są tu specjaliści od wszystkiego, a znalazł by się może ktoś, kto zna się na podłączaniu anten telewizyjnych? Mam połączenie takie: TV(1) z dekoderem i zasilacz antenowy podłączony do anteny i wszystko działa ok. Teraz dokupiłem drugi TV(2) i chciałem się wpiąć w ten kabel, więc kupiłem rozdzielacz antenowy i zamontowałem go w połowie istniejącego kabla i podpiąłem kabel od pierwszego TV(1) z zasilaniem i dalej jest wszystko ok. Problem zaczyna się gdy tylko wepnę kabel od drugiego TV(2) wtedy na pierwszym TV(1) wyskakuje brak sygnału, a na drugim nie widzi żadnych kanałów podczas wyszukiwania.
Dodatkowo:
-na drugim TV(2) wtyczka jest z separatorem.
-przy podłączeniu drugiego kabla(2) gaśnie lampka za zasilaczu przy TV(1)
Zasilacz za słaby?
#tv #kabeldotv #kabelkoncentryczny #elektronika