Aktywne Wpisy
gimnazjumqqq +221
List od zbanowanego @Van-der-Ledre dla kolegów z tagu #przegryw
==============================================
UWAGA UWAGA, OTO JEDYNA TAKA W ROKU, EKSKLUZYWNA SYLWESTROWA LISTA OBECNOŚCI TAGU #przegryw. Ja, Van-der-Ledre mam przyjemność zgodnie z tradycją zaprosić was wszystkich, samotnych i utrapionych na wspólną listę obecności świętego tagu. Pragnę serdecznie podziękować wam za wszelkie otrzymane wsparcie emocjonalne, za to, że zawsze służyliście dobrym słowem i pomocną dłonią oraz za to, że jesteście. Tradycyjnie, jeśli jesteś, zapisz się
==============================================
UWAGA UWAGA, OTO JEDYNA TAKA W ROKU, EKSKLUZYWNA SYLWESTROWA LISTA OBECNOŚCI TAGU #przegryw. Ja, Van-der-Ledre mam przyjemność zgodnie z tradycją zaprosić was wszystkich, samotnych i utrapionych na wspólną listę obecności świętego tagu. Pragnę serdecznie podziękować wam za wszelkie otrzymane wsparcie emocjonalne, za to, że zawsze służyliście dobrym słowem i pomocną dłonią oraz za to, że jesteście. Tradycyjnie, jeśli jesteś, zapisz się
naksu +91
fajne mam spodnie #sylwesterzwykopem
Poszło sprawnie z dezaktywacją ale takie akcje mnie leczą jak coś dostaję czego nie chce.
Rozumiem, że po prostu dokonujesz aktu "upartości osła", byle coś udowodnić, a nie czerpać korzyści z postępu technologicznego.
No ale w sumie ktoś musi się poświęcić, żeby znowu tamci nie wciskali ludziom czegoś, co ktoś nie chce, więc w sumie wydaje mi się, że fajnie, że to robisz.
Co Ci przeszkadza VoLTE? Szybciej się nawiązują połączenia, nie czekasz na zrzucenie do 3G, są jakies wady?
Tak jak piszesz na końcu. Nie lubię usług na które nie wyraziłem zgody.