Wpis z mikrobloga

Właśnie aktywowali mi niechcianą Usługę VoLTE i musiałem klepać czata z operatorem sieci komórkowej żeby to dezaktywować. #android
Poszło sprawnie z dezaktywacją ale takie akcje mnie leczą jak coś dostaję czego nie chce.
  • 6
@Tomek_Tak: Tak wiem ale kliknąłem na link nie związany z tą usługą gdzie był podpięty ukryty skrypt który upierdliwie aktywował mi co chwile usługę od nowa. Więc BOA u operatora było konieczne.
@FulTun: jak można nie chcieć mieć włączonego VoLTE?! Czyżby chodziło o folię aluminiową?

Rozumiem, że po prostu dokonujesz aktu "upartości osła", byle coś udowodnić, a nie czerpać korzyści z postępu technologicznego.

No ale w sumie ktoś musi się poświęcić, żeby znowu tamci nie wciskali ludziom czegoś, co ktoś nie chce, więc w sumie wydaje mi się, że fajnie, że to robisz.
@patrolez: Jak lubisz to proszę bardzo ale na eBaju są takie małe kostki do zagłuszania netu wi fi które potrafią i przechwytywać . Jak lubisz się dzielić prywatnym połączeniem i danymi w nim zawartymi jak np bank do Ciebie dzwoni to spoko . To najlepiej od razu sobie Pesel na kurtce na plecach wydrukować z imieniem i nazwiskiem.
Tak jak piszesz na końcu. Nie lubię usług na które nie wyraziłem zgody.