Aktywne Wpisy
L3gion +29
Kiedyś próbowałem poderwać użytkowniczkę z wykopu i do dziś nie wiem co źle zrobiłem :/
#rozowepaski #podrywajzwykopem #heheszki #humorobrazkowy #randkujzwykopem
#rozowepaski #podrywajzwykopem #heheszki #humorobrazkowy #randkujzwykopem
"może i brał udział w korupcji, ale nic mu nie udowodniono, i jest dobrym trenerem".
Może ktoś dać argumenty na bycie dobrym trenerem?
- Z Jagielonii #!$%@? za słabe wyniki,
- Z Polonii #!$%@? za słabe wyniki (wiem Wojciechowski ( ͡° ͜ʖ ͡°))
- Z Niecieczy #!$%@? za słabe wyniki,
- Pogoń nie przedłużyła z tym fachowcem kontraktu xD
- U21 spektakularny remis z Wyspami Owczymi xD, na turnieju same #!$%@?
- Z Legii #!$%@? za słabe wyniki w lidzie (strefa spadkowa pomimo najlepszego budżetu w lidze i najlepszych piłkarzy), awans do LE na farcie (czerwona kartka w 2 minucie dla Slavi, a mimo to Slavia grała w tym meczu lepiej niż Legia), (BO MIODULSKI ZŁY?? To co ma powiedzieć trener Łęcznej?)
- w Każdym z klubów spalona ziemia
Sukcesy ?
Mistrzostwo z Zagłębiem w sezonie gdy połowa zawodników była zmęczona jeżdżeniem pomiędzy prokuraturami xD
Mistrzostwo z Legią (trenerzy uznani za wfistów przez Krzysia też mają mistrzostwa)
Pucharu Polski z Lechem nie będę liczył bo wiadomo jakie to były czasy xD
#mecz #kanalsportowy
Może był na 7 miejscu, ale:
@Tikyo: zapomnailes o zwyciestwie z rezerwami Leicester xD
Z rezerwami Leicester i ze Spartakiem (no najwyższa półka nie ma co)
@i-kamieni-kupa: > Nie ma w Polsce trenera do wzięcia który sportowo był by lepszy od Michniewicza Poproszę o argumentację. W żadnym kraju nikt nie jara się reprezentacjami młodzieżowymi xD W większości krajów Ci najlepsi piłkarze nawet w tych reprezentacjach nie grają...
@itsover:
To może Banasika powołajmy na selekcjonera, w końcu Radomiak ma obecnie 4 miejsce ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak jak pisałem wyżej, większość
A te Twoje przykłady lepszych polskich trenerów na to stanowisko typu
Czesiu by mógł Kasperczakowi buty czyścić. (Według mnie najlepszy trener, który nigdy nie prowadził reprezentacji Polski)
Co do Górnika to w 100% racja, ale Michniewicz by powiedział, że to wina prezesa
Jakbyśmy #!$%@? trenerów za wyniki podczas turnieju (a tak się działo w tym przypadku) to żaden trener oprócz Nawałki (we Francji) nie poprowadziłby zespołu do końca( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kasperczak przegrał z Gruzinami, a Czesiu rok termu nie dostał u siebie 0:3 od Bach Bach Karabach ?( ͡° ͜ʖ