Wpis z mikrobloga

@Pan_Slon: sorry że nie na temat, ale znasz może kogoś z iPhone 11 kto używa go od ponad roku i zainstalował iOS15.3? Odkąd zainstalowałem iOS 15 telefon zmienił się nie do poznania - na gorsze. Nie wiem czy baterię mam do wymiany (wg ustawień mam kondycję 95%) czy coś z systemem nie tak. Nie mam już na niego gwarancji Apple więc muszę szukać innych wlasiciceli z ponad rocznym stażem. ( ͡
@Dr4ker: nie, nie składuje nic na telefonie. :D Problem polega na tym, że odkąd zainstalowałem iOS15 telefon po kilkunastu minutach scrollowania zaczyna się mocno grzać i traci baterie jak nie wiem. Gdy miałem IOS 14.2 - 14.8 nie było problemu z baterią, bo wytrzymał od 6 do 22 bez konieczności ładowania w ciągu dnia. Teraz kapituluje w godzinach 16/17.

Wgrywanie systemu przez iTunes nic nie daje, nawet bez przywracania kopii. Coś
źródło: comment_1643811667YeH2XlDXHPAN28ETpQuPDP.jpg
@Immortale: robiłem nie raz, nie pomogło. Dlatego zastanawiam się czy to nie jest wada sprzętowa... Tylko nie wiem czy chce mi się bawić w rękojmię, bo nie mam już gwarancji Apple by podjechać do Cortlandu i oddać na serwis.
@Immortale: telefon kupiłem od Allegro we własnej osobie podczas smart week. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Źle ująłem - gdyby coś się stało w pierwszym roku używania właśnie myślałem o Cortlandzie by tam go oddać. Teraz to chyba przyjmą mi go odpłatnie co najwyżej.