Wpis z mikrobloga

@ZUS_KRUS: Nie rozumiem takich jak Ty. Nawet jeśli to bańka a BTC nie ma przyszłości to nie zmienia faktu, że teraz BTC daje świetną okazje do zarabiania na bańkach, spekulacjach, korektach, wzrostach itd. i głupio z tej okazji nie korzystać.
  • Odpowiedz
@ZUS_KRUS: bo to nie jest nic pewnego, a nikt nie chce stracić całych oszczędności na inwestycji, tego nigdy sie nie robi :D

od wczoraj elegancko idzie, ale można było dzisiaj kupic za nawet 1200zł Oo
  • Odpowiedz
@programista_abc2: @Leniwiec1:

chyba mnie nie zrozumiałeś, po prostu mam beke z ludzi którzy wszędzie wkoło głoszą, że BTC to przyszłość i za rok będzie warty $10k. Skoro tak tak są pewni to czemu, nie zainwestują wszystkich swoich pieniędzy? Dlaczego? Bo jednak się boją, teraz są cwani bo BTC leci do góry, ale jak kurs spada po $100 to srają po gaciach i już maja przygotowany przycisk SELL. #!$%@? wie jak
  • Odpowiedz
@ZUS_KRUS: inna sprawa, że np. @nasato mówił "do końca roku 1000 zł" i nikt mu nie wierzył, a kiedy już było blisko tej granicy, to nawet Ty napisałeś "250zl to jeszcze kawałek a w między czasie może jebnąć". To było dwa tygodnie temu, a teraz, mimo nocnych spadków, jednego bitcoina na bitcureksie kupisz za niemalże 2100 zł. Wiadomo, że trzeba mieć ograniczone zaufanie, ale BTC już wiele razy pokazało, że ma
  • Odpowiedz
@ZUS_KRUS: tak samo wszyscy pisali, jak przekroczyl $100: "po prostu mam beke z ludzi którzy wszędzie wkoło głoszą, że BTC to przyszłość i za rok będzie warty $1k."
  • Odpowiedz