Aktywne Wpisy

BKZGlamrap +129
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
źródło: 1000003200
Pobierz
Rembrant +1388
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
źródło: temp_file84503118846783691
Pobierz

W tym roku postanowiłem przenieść się do Doliny Krzemowej i spróbować pozyskać inwestowanie od tutejszych inwestorów na jeden z moich pomysłów.
Pomyślałem, aby publicznie dokumentować moje poczynania w tym zakresie; albo bezpośrednio na Wykop, albo w postaci, krótkich filmów na kanale YouTube: byłaby to praca nad projektem i bieżący progres, spotkania z potencjalnymi inwestorami i/lub z ciekawymi, technicznymi osobami z Bay Area.
Chciałem nazwać całość Polaczek in Silicon Valley. Nie jestem do końca pewny... Czy brzmi to interesująco? ;)
Obecnie jestem w Los Gatos. Tutaj zdjęcie z okna. Jest słonecznie, choć pod wieczór zimno. W przyszłym tygodniu będę już w San Francisco.
#programowanie #programista15k #ciekawostki #pytanie
Mój obecny kanał YT. Na razie tylko uczę programownia.
źródło: comment_1643355637m2zlPJsWHsJLjHopqerpBQ.jpg
Pobierz