#warthunder Ostatnie wyzwanie BP jest do dupy. Na ground AB zabicie 12, to nieporozumienie czasem fartem się uda ale na pewno, nie 7 razy. Na RB zabicie 6, jest bardziej prawdopodobne. Wiec na rb będę próbował. ( ͡°ʖ̯͡°)
@kukurydzapomidor: Lepiej żebyś w ogóle przeniósł się na RB. Wiem że na początku ciężko się przyzwyczaić, ale po kilkunastu wygranych bitwach nie będzie ci się chciało wracać z powrotem na AB.
@Rejoo: nie lubię ground rb jest strasznie nudne dla mnie i nieciekawe, czasami dla funu zagram i tyle. @pewniecham: mam nadzieje, że to ironia ( ͡°͜ʖ͡°)
@kukurydzapomidor: Po części ;) Zdecydowanie jestem graczem AB, jednak takie zadania jak to robię na RB jak zależy mi na czasie ¯\_(ツ)_/¯
Aczkolwiek ... gram głównie top tier na AB( na RB to jest #!$%@? rakowisko z tymi #!$%@? helikopterami) i wcale nie uważam żeby to było jakieś wyjątkowe, zdarza się, dość często ;p
Ostatnie wyzwanie BP jest do dupy. Na ground AB zabicie 12, to nieporozumienie czasem fartem się uda ale na pewno, nie 7 razy.
Na RB zabicie 6, jest bardziej prawdopodobne. Wiec na rb będę próbował.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem że na początku ciężko się przyzwyczaić, ale po kilkunastu wygranych bitwach nie będzie ci się chciało wracać z powrotem na AB.
@pewniecham: mam nadzieje, że to ironia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aczkolwiek ... gram głównie top tier na AB( na RB to jest #!$%@? rakowisko z tymi #!$%@? helikopterami) i wcale nie uważam żeby to było jakieś wyjątkowe, zdarza się, dość często ;p