Aktywne Wpisy
Graner +30
h4tor +4
#famemma adamczyk ma najbardziej #!$%@?ą społeczność w internecie, wyobraźcie sobie karaczan tylko na sterydach, mieszają go z błotem od lat, zamiast zlewowania zamawiają mu glovo na porządku dziennym, zamiast ocetów tworzą kompromitujące go treści w internecie, obrali sobie za zadanie zniszczyć jego psychikę a każdy kto się z nim zadaje kończy dzięki jego widowni z depresją
dziwi mnie że jeszcze nikt go nie wkręcił w frikowy świat
dziwi mnie że jeszcze nikt go nie wkręcił w frikowy świat
To był dobry dzień :D
#grybezpradu #gloomhaven
@TwujKoshmar: scenariusz wprowadzający jak dobrze widzę. Dopiero po 5 scenariuszu będzie już w pełni rozgrywał partię z wszystkimi zasadami. Na razie u OP'a dużo czytania i mało problemów.
@dokutwyjendzy można to bardziej spakować bez problemu. Są na prawdę kompaktowe.
Skończyliśmy wczoraj 4 scenariusz samouczka, ale dość mocno na farcie - porobiliśmy sporo błędów i 2 graczom zabrakło kart na samym końcu, więc Czerwona Strażniczka (dziewczyna kumpla, więc Strażniczka :P) ubijała ostatnie 2 potwory.
Wszyscy jesteśmy tuż przed 2 lvlem, bo w sumie dopiero niedawno zaczęliśmy zdobywać doświadczenie. Pewnie przy kolejnej sesji zrobimy 5 scenariusz i zaczniemy levelować. A, no i ja również gram Toporem.
@Wygryw_przystojniak @dokutwyjendzy
3 osoby
Mi tak średnio podeszło to ciśnienie, że zaraz się skończą karty i przy zagrywaniu wiem, że długo nie zrobię tego super ruchu.