Wpis z mikrobloga

Po patchu na pc mam ciekawe spostrzeżenia. Grając w mistrzostwa pierwsze mecze od dawna (tydz nie grałem) wychodziły ciekawie i wyrównanie. Nie był odczuwalny hendicap po żadnej stronie. Nawet jak przegrałeś to miałeś odczucie fair Play i braku jakieś wyższej siły która chce cię za każdym razem skarcić. Po tych 3 meczach następował mecz z zmiennymi hendicapami że wyniki kończyły się około dwócyfrowki z obu stron. Były chwile że moja drużyna grała na amfetaminie i 3 bramkową różnica nie miała znaczenia. Później nadszedł okres wierdolu jak leci. Moja drużyna nie reagowała na nic obrona zapomniała że ma odbierać piłki a pomocnicy zdecydowanie utracili umiejętność prostopadłego podania. Benzyna czy Neres nawet pustaka nie trafiali i to kilkukrotnie. Mecze się kończyły przeważnie przedwcześnie bo poddawałem przy 5:0. Z ciekawości zakupiłem PTK FIFA i kupiłem byle paczkę złotą. Efekt ? Kolejne mecze wygrywałem wysoko. Przeciwnicy wyglądali jakby ci dopiero zaczynali przygodę albo grałem z kimś z niższych dywizji. Piękny pay-to-win... #fut #fifa #fifa22
  • Odpowiedz