Aktywne Wpisy
stormi +61
dlaczego ludzie, ktorzy sami nienawidza pracowac, jak uslysza, ze ja nie pracuje to mi gadaja jakies teksty ALE PRZECIEZ KAZDY POWINIEN PRACOWAC, TAK TO JEST NUDNO!!!!! no nuda w chj, o wiele lepiej bym sie bawila caly dzien w pracy
KingaM +1
Zaraz to usunę bo nie ma sensu się odpalać i #!$%@?ć i słuchać lustracji. Czy w tym kraju wszyscy faceci są #!$%@?ęci, czy może to ze mną coś jest grubo nie tak, bo oczekuję odrobiny szacunku i traktowania mnie przez mężczyzn jak równej, a nie biednej, zagubionej sieroty, sexy-wampa czy opiekunki domowego ogniska? Ja wiem, że Polska mentalnie jest na dalekim Wschodzie, gdzieś w okolicy tajgi syberyjskiej, ale come on. Zastanawiam się,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
śmiało mogliby to sprzedawać jako symulator wciskania [A]
Średnio rozgarnięty orangutan jest w stanie przejść grę bez większych problemów przez trwały exp share i op TM dostępne za bezcen.
Tak naprawdę jedynym prawdziwym przeciwnikiem było RNG żeby zdobyć moon stone w podziemiach, bo opisywany jako 'najtrudniejszy ever' champion padł za drugim podejściem.
Jeśli ten remake miałby być pokemonem to byłby Metapodem, nie pamiętam kiedy ostatnio byłem tak rozczarowany grą z poksami - do których mam mega sentyment od dawna (gen 2-♥), mam nadzieję że chociaż #arceus wniesie powiew czegoś świeżego i innowacyjnego, bo mielenie od ćwierć wieku tego samego schematu stało się już nudne.
P.S. Co z tego że jest post game skoro nie mam nawet ochoty dalej poświęcać tej grze czasu którego i tak już za dużo dostała. Pod koniec już omijałem trenerów i leciałem na super repel żeby czym prędzej to skończyć, meh... A no i nuzlocke nie ma racji bytu przez to że gra oszukuje 'cudownym ocaleniem' przy 1HP, a o skaszanionym sterowaniu już nawet nie będę wspominał.
RIP BDSP
Ten
od wieeelu lat dokładnie tak wyglądają pokemony
po arceus nie spodziewam się nic więcej
@vieniasn: po gameplayu liczę chociaż na trochę żywsza dynamikę i system walki /łapania poksow
@m_silvus: Jest?
W Swordach myślałem że mnie coś strzeli jak musiałem bezmyślnie nawalać cały czas w jeden przycisk. W większości nawet na ekran nie patrzyłem. Gdyby chociaż animacje i okna dialogowe można było wyłączyć. Do tego nudna i rozwleczona fabuła i wnerwiający Hop. Najgorsze że jak
Jestem w połowie gry, a najlepiej do tej pory bawiłem się szukając female combee XD