Aktywne Wpisy
Kibice Realu to jest dla mnie odklejka zupełnie innej kategorii. Cały mecz klepani jak pośladki striptizerki, dogrywka na czas jak szczury i tylko autobus a teraz czytam NAJLEPSZY KLUB, CZAMPIONS MENTALITY, CARLO NAJLEPSZY TRENER xD
ja poerdole jestem Barceloniarz i umiem przyznać że zasłużenie wczoraj odpadli bo grali #!$%@?, Araujo dzban i Cancelo jeszcze większy, ale wy po tych meczach jakby zupełnie inną piszecie historie - do #!$%@? nędzy przyznajcie, że się
ja poerdole jestem Barceloniarz i umiem przyznać że zasłużenie wczoraj odpadli bo grali #!$%@?, Araujo dzban i Cancelo jeszcze większy, ale wy po tych meczach jakby zupełnie inną piszecie historie - do #!$%@? nędzy przyznajcie, że się
bezpravkano207 +48
#kononowicz Jak wydało się, że pyczasty to CEO.:
1. Dostaję dziś pismo od moich adwokatów, żebym się do niego odniósł.
2. Amator pimple tv skarży się w nich sądowi, że obrażam go nadal na wykopie.
3. Na dowód screeny moich wpisów, w których jadę po ... pyczastym i jego matce jak po mopru.
4. Kurtyna.
1. Dostaję dziś pismo od moich adwokatów, żebym się do niego odniósł.
2. Amator pimple tv skarży się w nich sądowi, że obrażam go nadal na wykopie.
3. Na dowód screeny moich wpisów, w których jadę po ... pyczastym i jego matce jak po mopru.
4. Kurtyna.
Po jednym dniu używania mogę stwierdzić, że doszło do niezłej rewolucji. Czasy kompilacji projektu względem mojego starego maca na Intelu to ponad 2,5 razy szybciej. Gdzie M1 w ogóle nie uruchomił wiatraków i był po prostu chłodny przez cały czas pracy.
Także Intel XD, tak samo jak reszta biznesowych linii od Della czy Lenovo Thinkpada.
#macbook #intel #laptop