Podobno trwają zaawansowane prace nad antykoncepcją dla mężczyzn. Wystarczy seria dwóch zastrzyków. Po nich jest się w pełni zabezpieczonym. Minusy to: - nadal można zapładniać - trzeba nosić prezerwatywę
@DunningKruger No cóż... Żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności pewności, więc idąc Twoim tokiem myślenia, nie powinno się jej w ogóle stosować? :D
@DunningKruger: ale prezerwatywa daje jedynie 98% zabezpieczenia, więc niewarto jej używać. Do tego przez nią możesz dostać uczulenia na lateks jak rumien, pieczenie, swędzenie. Chcecie tego dla siebie? Tak samo kobiety nie powinny brać tabletek antykoncepcyjnych bo one maja jedynie 99% skuteczność przed ciąża. Serio chcecie ryzykować i brać te nieskuteczne metody? Ja znam ludzi co się urodzili mimo tych bieda zabezpieczeń.
@DunningKruger: Ja znam osobę zapłodnioną mimo stosowania antykoncepcji, to wszystko spisek big pharma, nic nie działa! Na porodówkach znajdują się w większości kobiety, które kiedyś korzystały z antykoncepcji! obudźcie się!
Podobno trwają zaawansowane prace nad antykoncepcją dla mężczyzn. Wystarczy seria dwóch zastrzyków. Po nich jest się w pełni zabezpieczonym.
@DunningKruger: problemem was, antyszczepionkowców, jest zazwyczaj brak elementarnej wiedzy z biologii molekularnej czy immunologii, dlatego już nie dziwi mnie, że mylicie szczepionki z lekami
- nadal można zapładniać
- trzeba nosić prezerwatywę
Nie wiem jak inni, dla mnie bomba.
#koronawirus #pdk
@DunningKruger co pół roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@redemptor: TY OKROPNY SZURZE ANTYSZCZEPIONKOWCU SZCZEPIONKI NA POTEZNEGO KORONEWIRUSA TO SAMO DOBRO JAK ŚMIESZ TO PODWAŻAĆ?????????
Na porodówkach znajdują się w większości kobiety, które kiedyś korzystały z antykoncepcji! obudźcie się!
@DunningKruger: Ci trochę inteligentniejsi zostali już zaorani setki razy dzięki czemu wiedzą kiedy siedzieć cicho :)
@DunningKruger: problemem was, antyszczepionkowców, jest zazwyczaj brak elementarnej wiedzy z biologii molekularnej czy immunologii, dlatego już nie dziwi mnie, że mylicie szczepionki z lekami