Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 540
Podobno trwają zaawansowane prace nad antykoncepcją dla mężczyzn. Wystarczy seria dwóch zastrzyków. Po nich jest się w pełni zabezpieczonym. Minusy to:
- nadal można zapładniać
- trzeba nosić prezerwatywę

Nie wiem jak inni, dla mnie bomba.

#koronawirus #pdk
  • 24
  • Odpowiedz
Akurat nie zdziwiłbym się gdyby szczepionki na koronę bardzo skutecznie radziły sobie z plemnikami u mężczyzn.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

@redemptor: TY OKROPNY SZURZE ANTYSZCZEPIONKOWCU SZCZEPIONKI NA POTEZNEGO KORONEWIRUSA TO SAMO DOBRO JAK ŚMIESZ TO PODWAŻAĆ?????????

• Odpowiedz
  • 18
@DunningKruger: ale prezerwatywa daje jedynie 98% zabezpieczenia, więc niewarto jej używać. Do tego przez nią możesz dostać uczulenia na lateks jak rumien, pieczenie, swędzenie. Chcecie tego dla siebie? Tak samo kobiety nie powinny brać tabletek antykoncepcyjnych bo one maja jedynie 99% skuteczność przed ciąża. Serio chcecie ryzykować i brać te nieskuteczne metody? Ja znam ludzi co się urodzili mimo tych bieda zabezpieczeń.
  • Odpowiedz
@DunningKruger: Ja znam osobę zapłodnioną mimo stosowania antykoncepcji, to wszystko spisek big pharma, nic nie działa!
Na porodówkach znajdują się w większości kobiety, które kiedyś korzystały z antykoncepcji! obudźcie się!
  • Odpowiedz
Podobno trwają zaawansowane prace nad antykoncepcją dla mężczyzn. Wystarczy seria dwóch zastrzyków. Po nich jest się w pełni zabezpieczonym.

@DunningKruger: problemem was, antyszczepionkowców, jest zazwyczaj brak elementarnej wiedzy z biologii molekularnej czy immunologii, dlatego już nie dziwi mnie, że mylicie szczepionki z lekami
  • Odpowiedz