Wpis z mikrobloga

Od tej propagandy ludziom całkowicie wali na łeb. Moi rodzice cały czas we wszystkim widzą covida. Boli mnie głowa, masz covid. Boli mnie brzuch, masz covid. Mam srake, masz covid. Nie mogę spać, masz covid. Już naprawdę nie da się tego wytrzymać. Teraz to wszystkie choroby wymarły a wszystko to covid.
#koronawirus
  • 14
  • Odpowiedz
@Chlebek_Pyszny: sąsiadka moich rodziców też tak miała. Wszyscy mówili, że to covid, nawet lekarz, który po negatywnym teście oznajmił, że może być to negatywnie fałszywy wynik. Po czasie okazało się, że to rak, ale było za późno.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Nikic21: ten rak to pewnie przez covida wywołany. Trzeba było się zaszczepić.
Zaszczepiona? Ano to rak nie przez szczepionkę. Pewnie wszystkich dawek nie wzięła w terminie, więc to rak od covida.

• Odpowiedz
@Chlebek_Pyszny: To mój ojciec, całkowicie go odkleiło. Wszędzie widzi covid, maseczki, ludzie się nie szczepią, ja mam iść się szczepić kolejnymi dawkami- a ja już raz dałem się oszukać normalnością, bo nie będzie się ze mną widywał. Kilku znajomych mu umarło, twierdzi, że to przez covid- ale tu ma racje, bo ci ludzie nie mogli się leczyć, bo nie chorowali na covid i system miał ich w dupie. Z dziadkami nie
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kloner11: opowiem Ci ciekawą historię: mój ojciec przeszedł dość ciężko covida krótko po przyjęciu pierwszej szprycy mimo, że do tego czasu miał mnóstwo okazji się zarazić. Dodam, że znam kilka osób, które się nie szczepiły i chorowały - żadna nie chorowała ciężej od mojego starego.
I teraz hit: mój ojciec potrafi w jednym zdaniu stwierdzić, że:
- szczepionka NA PEWNO mu pomogła, wręcz życie uratowała,
- moja hipoteza, że to szczepionka
  • Odpowiedz
@Chlebek_Pyszny: moi odwrotnie, ciągle oglądają TV i uważają, że Covid to szopka, i lepiej by szpitale otworzyli. Ojciec zaszczepił się dopiero, jak lekarz prowadzący go nastraszył, że do szpitala się nie dostanie bez tego śmiesznego papierka XD Nie mam pojęcia dlaczego na nich ta propaganda nie działa, matka już mi wałkuje, żeby nie zapisywać się na 3 dawkę...
  • Odpowiedz