Aktywne Wpisy
mike-contractors +46
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Blueweb +5
#blackpill
No i ja jestem z obozu który uważa że popelnil samobójstwo.
Książki nie czytałem, jedynie opracowanie bardzo dawno temu, więc nie znam całej treści, swoją opinię czerpałem jedynie na podstawie fragmentu ostatniego odcinka.
Ale patrząc na przekaz ogólny książki/filmu no to jestem skłonny stwierdzić że to może być jedna z bardziej pożytecznych książek dla młodych mężczyzn, jeśli tylko spojrzą na to trzeźwym okiem, lub ktoś podsunie im dobre wyjaśnienie tego