@WarmWeather: Akurat psy nie lubią się przytulać, mogą się do tego przyzwyczaić, ale nie jest to dla nich naturalne i w zdecydowanej większości przypadków nie sprawia im przyjemności
@WarmWeather: zabawne, że mamy więcej humanitaryzmu dla zwierząt i pozwalamy skrócić im niepotrzebne cierpienie, niż dla śmiertelnie chorych ludzi, którym każemy długo zdychać w bólu i męczarniach.
@Sigismund_Dijkstra: nie lubią się przytulać bo czują się wtedy osaczone i zbyt zdominowane. Aczkolwiek mój pies sam się we mnie wtula i każe przytulać.
zabawne, że mamy więcej humanitaryzmu dla zwierząt i pozwalamy skrócić im niepotrzebne cierpienie, niż dla śmiertelnie chorych ludzi, którym każemy długo zdychać w bólu i męczarniach.
@ambereyed: Psy mają szczęście, że żaden facet w śmiesznej czapce w Rzymie nie dorobił do nich ideologii, jak do ludzi.
@WarmWeather: ten mem pokazuje, jak powinny umierać usypiane psy. W obecności właściciela, który jest z nimi do końca a nie ucieka jak tchórz, bo myśli tylko o sobie. Zostawia psa zdezorientowanego w rękach obcej osoby i odchodzi, bo nie chce się rozpłakać. A co złego w płaczu? Podziękuj przyjacielowi za wszystko, co ci dał, żegnając go godnie. Ten obrazek powinien wisieć u każdego weterynarza
Serwus, składam najserdeczniejsze życzenia z okazji dnia Mężczyzny, trzymajcie się ciepło, bo nie macie łatwo, a bez was to nie to samo, wszystkiego dobrego, pa, miłego dnia
źródło: comment_1640148510w8ppZGf8M3xnZj1j2MgF4A.jpg
Pobierza jak ktoś z rodziny umrze, to uj postójmy głupoty dalej, bo cringe pisać o babci, lepiej o kotkach
@Karbon315: Dlaczego smutnych? Przecież to pokazuje nieświadomość psów i ich teoretyczne spojrzenie na to.
Ból jest tylko w ludzkim sercu. Pies był szczęśliwy w tym momencie. ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1640157885IgF1gtwxrtGTJspy2shocz.jpg
PobierzJa tylko pogłaskałem i uciekłem by się nie rozkleić.
@ambereyed: Psy mają szczęście, że żaden facet w śmiesznej czapce w Rzymie nie dorobił do nich ideologii, jak do ludzi.
@a_magical_journey_through_space: po babci (jednej z dwóch) nie płakałem. Nie każdy człowiek jest tego warty
Po moim psie za to jak bóbr