Wpis z mikrobloga

@kexus512: odpalasz AB i robisz luzem po 5-10 fragów na bitwę, gorsze jest robienie zadania na fragi siedząc na punkcie bo musisz liczyć na to że ktoś przyjedzie a nie sam szukać przeciwnika...
  • Odpowiedz
@Rejoo: Chyba nie. Zawsze było tak, że zniszczone cele przez samolot zaliczało tylko dla wymagań do odblokowania samolotu i odwrotnie. Zależy na którym pojeździe kończysz mecz. Jeżeli na samolocie, to wygrane są zaliczane do samolotów.. i tak samo z czołgami.
Znaczy się, że i tak trzeba wyjeździć i wylatać x czasu, żeby odblokować gwiazdki.
  • Odpowiedz
@enio: Jak nie jak ja już nie jeden event tak robiłem :D
Teraz pograłem chwilę naziemneRB i mam 24/40 zniszczonych graczy i 4/12 asyst (w samolotowej gwiazdce) i gdy skończę gwiazdkę czołgową to pozostanie mi pewnie tylko zrzucić 12000kg na bazy i dobicie kilku asyst
  • Odpowiedz
@Rejoo: Pokaż lepiej te swoje wyniki, bo nie kapuję. Każdą operację, którą robiłem, to zniszczenia czołgiem i samolotem osobno, potem zwycięstwa osobno i 4 zniszczenia w jednym meczu samolotem i 6 czołgiem (kiedyś było mniej).
Znaczy się jak wybierasz Pe-8 w meczu, to ta zrzucona bomba i zniszczone czołgi zaliczają ci się od razu do gwiazdki samolotowej i czołgowej?
  • Odpowiedz