Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
yahoomlody +330
Nie jestem za konfederacja, ale jako ex-kuc jak najbardziej rozumiem, że można na nich głosować. Że komuś może podobać się Mentzen, Bosak, Wipler, Tyszka, Bryłka i w ogóle Nowa Nadzieja i Ruch Narodowy, mieści mi się to w rozumie
Ale jak można podniecać się wariatem Braunem, który doszukuje się Żydów pod CPK, który uwaza, że w Smoleńsku nie rozbił się samolot z Kaczyńskim na pokładzie, który chce zakazać aktów homoseksualnych, który chce
Ale jak można podniecać się wariatem Braunem, który doszukuje się Żydów pod CPK, który uwaza, że w Smoleńsku nie rozbił się samolot z Kaczyńskim na pokładzie, który chce zakazać aktów homoseksualnych, który chce
Zamówione 6, lub 7 grudnia, Chińczyk wysłał 7 grudnia (etykieta inpost się wygenerowała), wczoraj trafiło do sortowni w Polsce i cyk, dziś jest już w paczkomacie. 18 grudnia, czyli realnie 11-12 dni.
Oni chyba działają tak, że w Chinach i tych innych krajach Shopee zajmuje sie logistyką, prawda? Czyli Chińczyk wysyła do Shopee, oni zbierają paki i dają jedną zbiorczą transportem do kraju docelowego (ciekawe w sumie czy samolot czy pociąg) i potem już inpost im sortuje w Polsce.
Tak więc Shopee 1 #aliexpress 0
Ale strona jak i ali koślawo przetłumaczona maszynowo, plusy to:
- obecni polscy sprzedawcy z wysyłką z PL
- jakieś kupony (choć najlepsze to o północy znikają bo boty je biorą)
- darmowa dostawa do paczkomatu / kurier (choć tu niby zmieniają samowolnie na PP czasem, mi się jeszcze nie zdażyło)
no ale ponoć support słąby, nie miałem jeszcze okazji potrzebować skorzystać
Dla Allegro to to zagrożeniem, z taką stroną raczej nie będzie, ale aliexpress to już co innego.
Bo Allegro złe nie jest,