Wpis z mikrobloga

Eh, pracuję od 18 do 4 rano, śpię z reguły 7-17, jak ja mam coś załatwić w urzędach otwartych od 8 do 15 to ja nie wiem xD

Jak ludzie nie pracujący zdalnie w ogóle załatwiają będąc w tych godzinach w pracy też nie wiem

Super praktyczne godziny bulwo, jakby nie mogło być od 11 do 19 czy coś, #!$%@? mać
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@keuaiBKonczylNocnomWartem: Od dawna przez gówniane wydziały komunikacji, które jak wszystko inne robią jakby chciały a nie mogły, najlepszym chyba rozwiązaniem jest wybulić stówę na stacza kolejkowego pt. Firma zajmująca się rejestracja pojazdów. Tak na przyszłość, przynajmniej masz w dupie kolejki, terminy i godziny otwarcia łaskawego urzędu
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam: Dla mnie mały bo jestem samozatrudniony, wpis bardziej a'la ciekawe jak normalni ludzie sobie radzą xd
@doeros: Nie mam kogo aktualnie
@niemampomyslunannick: W sen wliczylem prysznic kolację i inne takie pierdy bo śpię 6.5-8 z reguły, no a pracuje różnie, 9-13 godzin z reguły. Nie rozpisywałem się w OP na temat szczegółów bo nikt by tego nie przeczytał, ale wiedziałem że ktoś w końcu zapyta
  • Odpowiedz