@keuaiBKonczylNocnomWartem: możesz próbować załatwić zdalne, z powodu covida większość podstawowych spraw można ogarnąć online. Chociaż więcej z tym pieprzenia
@keuaiBKonczylNocnomWartem: Od dawna przez gówniane wydziały komunikacji, które jak wszystko inne robią jakby chciały a nie mogły, najlepszym chyba rozwiązaniem jest wybulić stówę na stacza kolejkowego pt. Firma zajmująca się rejestracja pojazdów. Tak na przyszłość, przynajmniej masz w dupie kolejki, terminy i godziny otwarcia łaskawego urzędu
@keuaiBKonczylNocnomWartem: Masz masę firm zajmujących się tym, szukaj głównie pod hasłami typu rejestracja pojazdów z Niemiec, podpisujesz im upoważnienie, dajesz kwity i oni się z tym bujają
@keuaiBKonczylNocnomWartem: To, że urzędy powinny pracować do 20 to fakt. Ale co za problem jeden dzień przespać się od 5 ze 4h, wyskoczyć załatwić i wrócić? A tak ogólnie to ja odkąd przestałem pracować na zmiany to albo biorę odbiór jakiś nadgodzin albo załatwiam rano i przychodzę do pracy od 10.
@keuaiBKonczylNocnomWartem: ja pierdziu... 10h roboty, 10h snu i dzień w dzień masz tylko 4 godziny wolne? W tym pewnie z godzinę ogarnianie się do roboty... Jak tak można żyć?
@To_ja_moze_pozamiatam: Dla mnie mały bo jestem samozatrudniony, wpis bardziej a'la ciekawe jak normalni ludzie sobie radzą xd @doeros: Nie mam kogo aktualnie @niemampomyslunannick: W sen wliczylem prysznic kolację i inne takie pierdy bo śpię 6.5-8 z reguły, no a pracuje różnie, 9-13 godzin z reguły. Nie rozpisywałem się w OP na temat szczegółów bo nikt by tego nie przeczytał, ale wiedziałem że ktoś w końcu zapyta
@keuaiBKonczylNocnomWartem: zadzwoń / napisz maila do naczelnika i zapytaj, co możesz zrobić. Są Wydziały, które stały dowód standardowo wysyłają pocztą, kiedy otrzymają pozwolenie czasowe.
Jak ludzie nie pracujący zdalnie w ogóle załatwiają będąc w tych godzinach w pracy też nie wiem
Super praktyczne godziny bulwo, jakby nie mogło być od 11 do 19 czy coś, #!$%@? mać
Chociaż więcej z tym pieprzenia
Ale co za problem jeden dzień przespać się od 5 ze 4h, wyskoczyć załatwić i wrócić?
A tak ogólnie to ja odkąd przestałem pracować na zmiany to albo biorę odbiór jakiś nadgodzin albo załatwiam rano i przychodzę do pracy od 10.
Komentarz usunięty przez autora
@doeros: Nie mam kogo aktualnie
@niemampomyslunannick: W sen wliczylem prysznic kolację i inne takie pierdy bo śpię 6.5-8 z reguły, no a pracuje różnie, 9-13 godzin z reguły. Nie rozpisywałem się w OP na temat szczegółów bo nikt by tego nie przeczytał, ale wiedziałem że ktoś w końcu zapyta
Komentarz usunięty przez autora
Jeeeeezu, praca marzen (w sensie: godziny)
Gdzie pracujesz/co robisz?
Rob AMA