Kurna, jak ten Kublik z Wyborczej się na niczym nie zna, a się wypowiada - strasznie mnie to wkurza. Dlaczego, jego zdaniem, samoloty LOT są najgłośniejsze na Heathrow? Bo LOT ma taką starą flotę...
@Baron_Al_von_PuciPusia: On się kompromituje w każdym temacie. Wiem (nie za dużo, ale coś jednak wiem) trochę o lotnictwie i motoryzacji. Jak słyszę te bzdury, to naprawdę, mam ochotę zadzwonić do Legowicza i powiedzieć, żeby nie zapraszał tego barana...
Wiem (nie za dużo, ale coś jednak wiem) trochę o lotnictwie i motoryzacji.
@xpt: Tego nawet nie wiedziałem. Wiem jednak, że facet mija się z prawdą nawet kiedy jego tekst,a raczej nieścisłości w jego tekście są tłumaczone przez dane ministerstwo - nie wprowadza zmian tylko dalej brnie w daną bredni.
@xpt: może on myśli, że jeszcze Ił-62 i Tu-154 latają na regularnych połączeniach? ;p Nie wiadomo gdzie się chłop zatrzymał ale wstyd sobie robi zdecydowanie ;p Zresztą takie pianie z dupy, że najgłośniejsze ... to samoloty mają być cichutkie ? Mnie tam nie przeszkadza w ogóle ten dźwięk, wręcz miło się przy nim zasypia ;)
@xpt: Sprawa raczej rozbija sie o przestrzeganie procedur antyhałasowych. Taki b 734 też potrafi czasami dać w palnik ;p
Ogólnie rzecz biorąc lotnisko powoli robi się chyba przeładowanie i może w jakiś sposób chcą wygryźć naszych z hihroł by miec więcej slotów dla siebie?
#trojka #lotnictwo #gazetawyborcza #gw
Komentarz usunięty przez autora
@xpt: Tego nawet nie wiedziałem. Wiem jednak, że facet mija się z prawdą nawet kiedy jego tekst,a raczej nieścisłości w jego tekście są tłumaczone przez dane ministerstwo - nie wprowadza zmian tylko dalej brnie w daną bredni.
@biczplis: Nie wiem, czy Trójka wrzuca informator ekonomiczny w mp3 na stronę...
Ogólnie rzecz biorąc lotnisko powoli robi się chyba przeładowanie i może w jakiś sposób chcą wygryźć naszych z hihroł by miec więcej slotów dla siebie?