Aktywne Wpisy

DrN_25 +166
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz
panDario +47

Próbowałem:
- wysyłać plik .mobi w hybrydowym formacie przez maila i wtyczkę Send to Kindle (oryginał z księgarni)
- wysyłać plik .mobi (w Calibre sformatowany jako new) i .azw3 przez maila, nie dochodzą w ogóle
- wysyłać plik .mobi w hybrydowym formacie przez maila z dopiskiem convert
Za każdym razem otrzymany plik nie równa się temu, który przesyłam na czytnik po kablu.
Jakieś pomysły?
Książka, z którą mam problem to Tycipaństwa. Księżniczki, bitcoiny i kraje wymyślone #wykopkindleclub
#kindle #ebook #wkc #czytniki
źródło: comment_16381167162Fwl8OUKT3krKlx60kMKhZ.jpg
Pobierzjak dla mnie to wygląda na domyśłne ustawienia czytania na twoim czytniku, gdzie azw3 afaik przyjmuje z defaulta twoje ustawienie, a mobi musiałem zawsze zmieniać per kniga
inna rzecz to czy możesz w jakikolwiek sposób zarządzać biblioteką na koncie amazona?
kiedyś kombinowałem z tym jak manualnie dodawać do konta książki, ale pewnie nic się
@woleratler: książki wysłane na chmurę a kablem nie synchronizują się nawzajem, dla czytnika są to dwie oddzielne pozycje.