Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +164
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Aokx +447
W końcu komuś się przydała ta forward assist w AR-15.
Już jest sławny. Zaraz będzie bogaty.
A wyrok... pokazuje, że jak banda dzikusów chce podpalić nieruchomość sąsiada, z nim w środku czy bez, to można samemu ten ogień ugasić. A jak dzikusy zaatakują, to można się przed nimi bronić. Tyle.
Czyli (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ wywalić te całe (taktyczne i nowatorskie może z pół wieku) dźwignie ręcznego dosyłacza z dopychaczem, i dać "normalne", położone przed gniazdem magazynka, dźwignie napinania zamka-jak chociażby w FNC.
Prosty i lżejszy, oddzielony od zamka
@janinapomidor: Trudno o prostrzy mechanizm niż w AR-15. Tam przecież nawet zewnętrznego tłoka nie masz.
A forward assist można wywalić. Z resztą niektore firmy w swoich AR-15 forward assist usuwają.
A z całym szacunkiem ale Black Widow to wygląda jak niechlujnie zaprojektowane. Strasznie gruba, w sensie wysoka broń,
A akurat długi skok tłoka jest prostszym mechanizmem niż DI, ale to fakt, ARy dużo prostsze nie muszą być