Wpis z mikrobloga

@ZielonaPietruszka: Nie lubię nausznych, bo mam hmm... dośc specyficzny kształt uszu :p

Przez to pasują mi albo douszne, albo wokół uszne.

Oprócz CX mam też HD215, ale nie wyobrażam sobie z takim bydlem jeździć w tramwaju. CX300 mają moim zdaniem bardzo dobre brzmienie i za tę cenę nie dostaniesz żadnych lepiej brzmiących - uwierz, bo już spoooro słuchawek miałem w życiu.
@kobiaszu: Skoro tak twierdzisz i jestes zadowolony to spoko :). Ja po cx300 sprobowalem akg k414 i od tego zaczela sie przygoda z wiekszymi sluchawkami. Obecnie smigam po miescie uzywajac audio technica sj55 i moim zdaniem nie sa ani za duze, ani za male, a graja jak marzenie. :)
@siemanko: Widziałem wersje z allegro. Są to telefony bez karty pamięci, z roczną gwarancją nie objętą przez producenta bo idą prosto z Chin - łatwo to wyczaić bo czasie dostawy. Moją cenę ustalam na bazie najniższej ceny z nokaut.pl
@Pustulka

Dlaczego? Zdecydowanie bardziej wolę kupować w sklepach internetowych niż od osób prywatnych. W razie czego o wiele łatwiej egzekwować swoje prawa. Nie pierwszy i nie ostatni raz sprzedaję telefon w ten sposób.
@kobiaszu: za roczny telefon chcesz 700 zł, sugerując się ceną z nokaut, zweryfikuj swoją cenę porównując ją do zakończonych sprzedanych ofert telefonów z 10 miesięczną gwarancją, która Tobie została czy z 12, playa, które widziałem na allegro.
@Pustulka: Ale o co tak się spinasz? Nie jest to cena ostateczna i nie muszę się wzorować na innych. Telefon kosztuje tyle, ile jest w stanie za niego zapłacić klient i jesteś ostatnią osobą która będzie mi mówić za ile mam sprzedać swój telefon. Nie widzę problemu, żeby sprzedać siemanko telefon taniej, jeżeli mnie do tego przekona.
@kobiaszu: Każdy może się udzielać na Wykopie i musiałeś się liczyć z tym, że dodając tutaj ogłoszenie ktoś je skomentuje. Jeżeli taki stan rzeczy się Tobie nie podoba to wystaw go sobie na allegro czy tablicy za 700 zł.