Aktywne Wpisy
qew12 +267
Wczoraj pojechałem spotkać się ze znajomą z wykopu.
Poznaliśmy się na wykopie. Proponowała wymianę memów, żeby oswoić się z pisaniem z kimś przez internet. Potem pomagała mi odezwać się na vc przez discord.
Przed wyjazdem było strasznie ciężko, już chciałem odwoływać wszystko. Dostałem straszną biegunkę. Parę godzin przed wyjściem byłem pięć razy byłem w toalecie w domu, bez przerwy mi się chciało. Myślałem że będę mieć ogromny ból tyłka, tak jak kiedyś
Poznaliśmy się na wykopie. Proponowała wymianę memów, żeby oswoić się z pisaniem z kimś przez internet. Potem pomagała mi odezwać się na vc przez discord.
Przed wyjazdem było strasznie ciężko, już chciałem odwoływać wszystko. Dostałem straszną biegunkę. Parę godzin przed wyjściem byłem pięć razy byłem w toalecie w domu, bez przerwy mi się chciało. Myślałem że będę mieć ogromny ból tyłka, tak jak kiedyś
Charia +21
Atencja na to ze jestem piękna i szczupła a twoja dupa to ułana świnia pozdro ( ͡° ͜ʖ ͡°) #chwalesie #pokazmorde
Koro myślę ze jest niedoceniany a jest mlodszy i ma lepsze warunki fizyczne do tego dochodzi wycwiczenie w akrobatyce/capoeirze więc bedzie zwinny i kto wie może jakis efektowny nokaut?
Szewcu ma walke o wszystko a Krycha na tarczach porusza sie jak drewno, samo to że z Sasha mial dosyc spore problemy pokazuje na to ze ta walka może byc niestety dla niego przegrana bo Szewcu może i ma rekord słaby ale walczył z lepszymi zawodnikami niż nasz pretendent do UFC do tego z tyłu glowy napewno jest myśl ze przy 0-3 robi bye bye z Fame Mma na zawsze
Co do ostatniej walki na kuponie wydaje mi sie że mimo sporego hejtu na FitLoversa i tego ze ludzie piszą ze tam nie pasuje to Ja uważam że największą wtopą typerska tej gali bedzie stawianie na Błońskiego z tego względu ze wedlug mnie nie mial jeszcze na tyle mocnego sprawdzianu z jakim mu sie przyjdzie zmierzyć jutro, mimo że nie wiemy co potrafi FitLover bo debiutuje to napewno jest większym sportowcem od Niego i po media treningu uważam ze jest dużo zwinniejszy i napewno zależy mu na udanym debiucie
#famemma #bukmacherka