Wpis z mikrobloga

Jeśli ktoś z Was ma wolne trochę grosza to polecam przyjrzeć sie tym #typybukmacherskie , ogólnie na Unibet lepsze kursy niż na Betclic i bez podatku, Ja żałuję bo dopiero dziś zagrałem po media treningu żeby sie upewnić i są już niestety limity stawki bo chciałem wejść za więcej a udało mi sie tylko za niecałe 50 zł, więc jak ktoś chce grubiej to Betclic , sam chyba jutro jeszcze dorzuce tam ten kupon.
Koro myślę ze jest niedoceniany a jest mlodszy i ma lepsze warunki fizyczne do tego dochodzi wycwiczenie w akrobatyce/capoeirze więc bedzie zwinny i kto wie może jakis efektowny nokaut?
Szewcu ma walke o wszystko a Krycha na tarczach porusza sie jak drewno, samo to że z Sasha mial dosyc spore problemy pokazuje na to ze ta walka może byc niestety dla niego przegrana bo Szewcu może i ma rekord słaby ale walczył z lepszymi zawodnikami niż nasz pretendent do UFC do tego z tyłu glowy napewno jest myśl ze przy 0-3 robi bye bye z Fame Mma na zawsze
Co do ostatniej walki na kuponie wydaje mi sie że mimo sporego hejtu na FitLoversa i tego ze ludzie piszą ze tam nie pasuje to Ja uważam że największą wtopą typerska tej gali bedzie stawianie na Błońskiego z tego względu ze wedlug mnie nie mial jeszcze na tyle mocnego sprawdzianu z jakim mu sie przyjdzie zmierzyć jutro, mimo że nie wiemy co potrafi FitLover bo debiutuje to napewno jest większym sportowcem od Niego i po media treningu uważam ze jest dużo zwinniejszy i napewno zależy mu na udanym debiucie
#famemma #bukmacherka
Pobierz
źródło: comment_1637363774ulP6RRJ05nNwscLbFOJ8bt.jpg
  • 23
@wieszjo: Ryba nie jest na tyle nie wiadomo jakim kotem żeby opłacało sie grać go po kursie ~1.35 pamiętam jak poruszał sie w walce chociażby z Olehem, gdyby oboje walczyli na 11 jak miało byc pewnie skłaniałbym sie ku Rybie ale tak to mieli troche więcej czasu co z pewnością zadziałało na korzyść Kora, do tego nie jest wcale takim nowicjuszem bo trenuje od lat capoeire a to też w jakimś