Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +151
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1553
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
No tak, wchodzicie sobie w kalkulator Nowego Wału, pytają o liczbę dzieci i cyk, wynagrodzenie większe o 500 zł!
Czyli to nie jest na dzieci, tylko wynagrodzenie od pracodawcy?
Czyli jak oboje rodziców sobie wejdą w taki kalkulator i im doda po 500 zł, to tyle dostaną?
Ładna propaganda.
#nowylad #bekazpisu
Ale fakt, #!$%@? nieźle
BTW Ja #!$%@? co za rak z tym polskim ładem. Ludzie dostaną po paredziesiąt złotych więcej, a przedsiębiorcy sklepikarze dostaną -5/10% do zarobków. W efekcie ceny będą musiały wzrosnąć i nie ma szans by ta podwyżka się ludziom choćby skompensowała
Już pomijam że wprowadza w błąd, bo w rodzinie mogą pracować i zwykle pracują dwie osoby, więc nie każda dostanie te 500 zł przecież.
Kwotę wolną od podatku podniesiono z obecnych 8 tysięcy złotych do 30 tysięcy złotych. Podniesiono również próg podatkowy z 85 528 złotych do 120 tysięcy złotych. Zmiany sprawią, że system podatkowy w Polsce będzie bardziej sprawiedliwy, a nakłady na służbę zdrowia wzrosną. Dzięki
@jamtojest2:
No dokładnie. Mogliby też dodawać jakieś pieniądze, którymi mógłbyś dysponować, gdybyś np znalazł je przypadkiem na spacerze w lesie, albo które na ulicy wcisnalby ci do ręki jakiś bardzo uprzejmy nieznajomy.
Przecież nikt nie zabroni ci znaleźć
@jamtojest2: Widziałem
Myślałem że dzięki urodzeniu dziecka się dostaje ale nie, dzięki nowemu wałowi
rób wykop bo wielu ludzi nie widziało
@jamtojest2: 500+ jest od alfonsa.