Wpis z mikrobloga

prawactwo: hurr cancel culture na zgniłym zachodzie, nie można mieć własnej opinii o niczym, cenzura, lewactwo durr
też prawactwo: grillujmy trzeci tydzień z rzędu Barbarę Kurdej-Szatan, bo nie podoba nam się, co napisała

Ta hipokryzja jest #!$%@?, ale też skala waszego jechania po tej dziewczynie jest kosmiczna. Nie ma dnia bez kilku wpisów o niej. Kiedy dacie sobie spokój? Napisała, nie podobało Wam się, wyraziliście zdanie i okej. Ale cancelujecie ją, czy wręcz hejtujecie niewspółmiernie do przewinienia i czasu, jaki minął od zdarzenia.

#bialorus #bekazprawakow
  • 6
Ale cancelujecie ją, czy wręcz hejtujecie niewspółmiernie do przewinienia i czasu, jaki minął od zdarzenia.

@Abaddon84: ale ale ale ale ale ale. jak ludzie sa niszczeni za niepochlebne wypowiedzi na temat osob lgbt to juz jest spoko?
@scietydrwal: ale co spoko, o czym ty do mnie mówisz, to ja tu wytykam hipokryzję teraz, właśnie takim gadaczom jak ty "HURR DURR LUDZIE SĄ NISZCZENI ZA KRYTYKĘ OSÓB LGBT"
a few moment later...
SZYBKO ZNISZCZMY KURDEJ-SZATAN ZA KRYTYKĘ STRAŻY GRANICZNEJ

Nie mówiąc o tym, że osoby LGBT nie mają wpływu na to, kim są, bo to #!$%@? orientacja, a straż graniczna to mundurówka za moje pieniądze, ale z kurtuazji nie
@Abaddon84: byłbym w stanie się z tobą zgodzić co do istoty problemu, ale jednocześnie nie uważam, że przykładowo inny pogląd na osoby LGBT albo sprawę BLM jest równoważny z rozemocjonowanym wysrywem i nazywaniem polskich funkcjonariuszy mordercami. Z resztą nie bardzo rozumiem co się Kurdej-Szatan stało poza wszczęciem postępowania przez prokuraturę - z TVP i tak kończyła współpracę.
Do ludzkiego ścieku się chyba trzeba przyzwyczaić, bo i lewacy i prawacy pokazują co