@Zayebiosaurus-Rex: skrot myslowy, w moim przypadku generalizacja obejmuje wiekszosc, nie calosc, wiec tak, wiekszosc wykopkow (inwestorow XD) to idioci
@gibanaa: Tak to już jest w społeczeństwie, że wyjątkowych jednostek jest najmniej, ale (moim skromnym zdaniem) roztropny człowiek robi wszystko, by ich sobie zjednać i wzmocnić tym siłę oddziaływania. Jeśli na tym zyskują, to zwykle też są bardziej lojalni. Natura.
"Umieć dać, dzielić się, to nie wada, śmiać się bo coś śmieszy, a nie dlatego że wypada.." #pdk
@gibanaa: Zgadza się, więc jeśli jest zwierzęciem wyjątkowym, posiada rozum, zasady, inteligencję, etykę i kulturę, to zwykle nie nazywa innych bezpodstawnie zwierzętami, w wydźwięku pejoratywnym.
Mniejsza z tym. Nie filozofujmy. Napisałem, co chciałem napisać.
@gibanaa: Cóż. Każdy ma swoje powody, którymi tłumaczy sobie swoje czyny. Nie mnie oceniać czy twoje działanie jest zasadne. Skłaniam tylko do refleksji. ¯\_(ツ)_/¯
przewrotny jest los shitcoinow
#windoge95 #catbonk #shitcoin #kryptowaluty
Komentarz usunięty przez autora
@gibanaa: Wykopków jest sporo. Z niektórymi warto rozmawiać, z innymi nieszczególnie. Jak w życiu. ¯\_(ツ)_/¯
"Umieć dać, dzielić się, to nie wada, śmiać się bo coś śmieszy, a nie dlatego że wypada.." #pdk
Mniej inteligentni i bardziej inteligentni także.
Mniejsza z tym. Nie filozofujmy. Napisałem, co chciałem napisać.
@K1LoF_123: rozwiń ( ͡º ͜ʖ͡º)