Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@shinX: też mi się wydaje że OBJ wciaz będzie miał poczucie że jest gwiazdą i WR1, a musi stopami sięgnąć i odbić się od dna żeby przestał gwiazdorzyc a co za tym idzie pogodzic się ze swoją mniejsza rolą w ofensywie, nie mniej jednak widać że Ramsi idą all in w tym sezonie
  • Odpowiedz
@ticos: Gdyby nie to że od kilku lat jedyne co przynosi to kontuzje, dziurawe łapy i robienie dramy to można by powiedzieć że to wzmocnienie dla LA, tylko czy aby na pewno? DeSean Jackson odszedł bo nie dostawał tylu piłek ile by chciał, przychodzi OBJ który wyleciał z Browns za marudzenie że dostaje za mało piłek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przewiduje że będzie miał kilka słabych
  • Odpowiedz
@shinX: Moja szatnia już dawno leży i kwiczy, a kontuzja DH to gwóźdź do trumny. Mój korpus RB na papierze to jakiś kosmos, a w praktyce zbieranina kontuzji i spadających gwiazd. W przyszłym sezonie zrobimy ligę w mniejszym składzie, bo na waivers przy tej ilości graczy same odpady, a zawodników na IR całe tabuny. Nie ma z czego wybierać.
  • Odpowiedz
@Synonimdobra: Taaa, może u Ciebie zacznie coś grać, bo to jeden z większych bustów w tym sezonie. Liczyłem na niego i wziąłem go w drafcie wysoko,ale w tym roku niestety gra straszną kichę. A Herbert był jedyny z dostępnych i zdrowych RB w Chicago to i punkty łapał. Za chwilę wraca Montgomery i skończy się punktowanie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tinkerbell_Kapitan_Hak: Czy ja wiem czy takie odpady? Praktycznie całą ławkę mam z waiverow i śmigają chłopaki. Fakt faktem z RB jest problem ale też dlatego że wiele osób w tym ja ich wyłapuje szybko i trzyma. Z waiverow mam Batemana, Patricka, Pattersona. Jak potrzebujesz zawodników to mogę ci podesłać trochę chłopaków w pakiecie za Allena ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz