Wpis z mikrobloga

@apoo: no właśnie negują i np. taki tvn na pasku ma napisane, że to marsz narodowców więc jednoznacznie kojarzy się to z tym, że tam sami narodowcy chodzą... daj pan spokój... kto to wierzy jeszcze w te cyrki z tą telewizją co prawde mowi?
@apoo: Tak samo krytykowałeś p. Lempart i Julki jak biegały z transparentami "wyp..lać" czy, jak 15 letnie dziewczynki chodziły z transparentami, że od dzisiaj zostaje im tylko walenie w dupę? (U mnie w mieście jakieś dziecko chodziło z takim transparentem).
@pomywacz: No marsz narodowców bo narodowcy są jego organizatorami. Nie, to nie jest marsz Polaków bo nikt tak skutecznie szufladkuje ludzi jak oni i partia karmicielka.

@haosek: Lempart nigdy nie byłem fanem. Na marsze strajku kobiet tez się nie wybierałem

W sumie to klasycznie podoba mi się symetryzm wykopowy uderz w prawo to jesteś po lewej XD nic pośrodku i koniecznie musisz się całkowicie zgadzać z druga strona krytykując pierwsza
@apoo:

W sumie to klasycznie podoba mi się symetryzm wykopowy uderz w prawo to jesteś po lewej XD nic pośrodku i koniecznie musisz się całkowicie zgadzać z druga strona krytykując pierwsza

No to jest problem, ale ja zrobiłem to celowo, lekko podirytowany. Większość ludzi niestety tak prosto myśli.

No marsz narodowców bo narodowcy są jego organizatorami. Nie, to nie jest marsz Polaków bo nikt tak skutecznie szufladkuje ludzi jak oni i
@haosek: W sumie to odpowiem na twoje pytanie w takim razie. Tak, #!$%@?ła mnie Lempart i nigdzie ona nie zaprowadzi ludzi wiec się wolałem odciąć ale w sumie chamstwo w sloganach a realna przemoc (lewackie drzewka i cegły podpalanie domu) i nawoływanie do niej (smierć wrogom ojszczyzny i te sprawy) jaka była na MN to dwa inne światy. W sumie to chyba porównując bardziej jednoczący był o wiele jednak Strajk Kobiet