Aktywne Wpisy
noipmezc +3
podawajcie miejsca w kturych wasza noga nigdy nie postanie
ja zaczynam
-afryka
-brazylia
ja zaczynam
-afryka
-brazylia
Disky +68
Twitter płonie, protestujący w Izraelu rzekomo szturmują dom Netanjahu (na Twitterze latają video, ale na razie ciężko stwierdzić ich autentyczność), Sikorski kompromituje nas na arenie międzynarodowej, a Ambasador Izraela podkreśla moralną wyższość narodu wybranego odpowiedzialnością obarczając... antysemityzm.
Co na to polskie media?
Echo xD
Nie ta skala co zgaszenie świec Hanukowych odpalanych przez syjonistyczną sektę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izrael #polska #gaza #twitter
Co na to polskie media?
Echo xD
Nie ta skala co zgaszenie świec Hanukowych odpalanych przez syjonistyczną sektę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izrael #polska #gaza #twitter
#elektryka #budujzywkopem #budownictwo
Nie dawaj żadnych sylikonów, bo to lypa z tego będzie. Najlepiej to dać większe dławice albo jak niewiele brakuje to spróbuj rozwiercić lekko nakrętkę dławicy i zobacz co z tego wyjdzie. Ale tylko nakrętkę.
Ale raczej nie taki jak masz w tubce, bo zrozumiałem, że chcesz dać z tubki :) Rób jak chcesz i wg własnej oceny, ja w klimatyzacjach robię nie przy lampach ale doświadczenie z silikonem mam takie, że zawsze odłazi, pleśnieje i parcieje od wilgoci i dużo lepiej działają szczeliwa specjalistyczne. Jak tam się nie dostaje woda to wal ten sylikon.
Mogę polecić wurth ale prawdę mówiąc unikam smarowania nim kabli, bo niby producent nie zaleca (choć widziałem już "uszczelnione" w ten sposób kable i nie zauważyłem aby coś się z tym działo - jedynie jest trochę wrażliwe na słońce ale zawsze można użyć dekarskiego). No i użycie tego to jest sklejenie prawie na zawsze. Do dzisiaj wspominam jak odrywałem od ściany blachę przyklejoną tym do kafli - dosłownie stałem na
Lampy ogrodowe to zawsze najczęstsza usterka