Wpis z mikrobloga

Ma ktoś dalej te problemy z Orange i Fifą? Wczoraj dodałem ipv6 do loginu, myślałem że działa git, w markecie czy klubie może raz tylko lag był, zagrałem kilka meczów w Division i nie wyrzuciło, a teraz do kwali wszedłem to wywaliło dwa mecze pod rząd, dwie wygrane i zaliczyło jako dwie porażki, wywala do menu FUT bo nie może żądania przetworzyć. Nie mam pomysłu. Na kartomanii na fb jakiś post jest, ale to i tak nic nie pomaga
#orange #fut
  • 14
@Kokoszka99: Ja od jakiegoś czasu mam problemy z prędkością. Od 18-19 do ok. 01:00, internet spada do prędkości 20-30mb/s a czasami nawet mniej. Nie da się korzystać z tego. Żadnego netflixa, nie da się nic sciągnąć, strony wczytują się kilka sekund. Kontaktowałem się z nimi w tej sprawie dostałem info, że mają jakaś masową awarie a potem smsa, że naprawili. Gówno naprawili. Sieć jest po prostu przeciążona i tylko podłączenie pod
@Enso_: to nie wiem, miałem taki problem jak ty jak miałem po wifi, ale po kablu normalnie już. Ale miesiąc temu jakaś awaria była i nie było neta od rana, w dzień oddali. Potem działało normalnie, ale wieczorami i rano na speedtest (na kablu) zamiast prędkości 90 mb/s miałem 300, przez co dużo pakietów traciłem i nie mogłem w nic grać, ciągle neta wyrzucało. Jakoś kompa musiałem resetować, podłączać się najpierw