Aktywne Wpisy
noipmezc +11
giga komare wlecial mi dzis na chate i #!$%@? go na #!$%@?
Lambo994 +117
Za nieco ponad godzinę cisza wyborcza, więc na koniec przypominam. Nie pójście na wybory przez osoby rozsądne, umiarkowane, nie do końca zadowolone z pierwszych pół roku rządów koalicji 15 X, to nic innego jak pośrednie wsparcie Konfede-PiS-u. PiS-u który jako Polacy odsunęliśmy od władzy w kraju dzięki ogromnej mobilizacji 8-miesięcy temu. Przytoczę słynne i bardzo trafne również do obecnej sytuacji słowa z 2011 roku - ONI PÓJDĄ NA WYBORY. Rząd nie jest
@shroon to się powinno szlifowac w miejscu spawania czy moge normalnie klasc spoinke na taki błyszczący materiał?
Do tego odpowiednio ustawione frekwencje, balanse, dobra elektroda i dobry drut :-)
Mordo wiem jakie są zasady teoretyczne(ale warto przypomniec) , chodzi mi o jakies porady praktyczne tj czy mozna jechac scieg na scieg bez uprzedniego czyszczenia, odstepy stygnięcia itp.
No już szybciej normalnie tarczą listkową, chyba, że zarabiasz na godzinę to wtedy możesz nawet szczoteczką do zębów xD . Temp międzyściegowa 100-120 stopni. Jak robisz ściegi na lico to druciak wystarczy, ale jak na wypełnienie pod badania to normalnie szlif jak na stali węglowej na zero.