Wpis z mikrobloga

@zuk55: Rafałkę oprócz tego że mnie oscamował na książkach to nie można zarzucać bycia dzbanem bo on się oficjalnie do tego przyznaje xD No i jego wiedza historyczna odnośnie finansów jest TOP 1 na Polskim YT i często tym zagina oponentów. Powinno być coś na wzór Fame MMA dla finansowej strefy YT xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KochanekAdmina: obejrzałem na razie pierwszą część wczoraj i to była jakaś masakra, bardzo niski poziom Grafa, brak kompletnie merytorycznej dyskusji. Momenty w których Rafał go zaginał z wiedzy po prostu odpychały od słuchania/ogladania. Przez cały czas Graf podpuszczał Zaorskiego albo miał jakieś dziwne jazdy wobec niego, powiedział też mało czegokolwiek sensownego, cały czas przerywał Zaorskiemu itp. w drugiej jest coś pod tym względem lepiej czy sobie odpuścić?
Akurat Zaorskiego lubię bo
  • Odpowiedz
Zamysł odnośnie książki akurat opowiada w tej debacie

@caribbean: ja nie mówie o książce którą on napisał ja mówie o wydawnictwie. Ponad rok temu dałem mu 100zł za Chaos na Chaosami, miał być w listopadzie rok temu i #!$%@? nic nie ma xD Boy Plunger dalej nie wydany. No scamer jak dla mnie, ale fajnie się go ogląda.
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: Wydawać 3000 zł za godzinę konsultacji u gościa który uważa, że denominacja złotego miała jakiś wpływ na jego wartość do dolara to na prawdę trzeba nienawidzić pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ja dalej czekam na krach z powodu evergrande... ( ͡° ʖ̯ ͡°) Co poszło nie tak?

@WiktorekS: Zapłacone odsetki na kilka godzin przed, ale spokojnie co się odwlecze to nie uciecze, w marcu mają wykup obligacji i tam już to idzie w miliardy, a nie w jakieś grosze.

To by się wpasowało w ogólną teorie krachów, ludzie zapomnieli, nikt się niczego nie boi na rynku (tapering całkowicie
  • Odpowiedz
czyli do marca można spokojnie inwestować?

@WiktorekS: Jak nie wypadnie żaden trup z szafy to chyba tak xD

musimy czekac na kolejna rekomendacje KochankaAdmina. Jak widać 24.10.2021 się nie sprawdził, nie znaczy to jednak, że nasz prorok choćby minimalnie nabrał pokory.

@Sabarolus: już się nie zesraj, ja dalej obstawiam że kryzys z Chin rozleje się na cały świat i w średnim terminie obstawiam krach właśnie z tego powodu. Spłacili odsetki
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KochanekAdmina: obejrzałem 2 część, zdeeeeecydowanie lepiej. W ogóle odwrotność pierwszej.
Pogadane o Chinach dużo i poglądzie obu Panów na przyszłość świata i o geopolityce. Wezmę się niedługo za część 3. Doszło do mnie trochę jak bardzo historia, bycie - historykiem, może pomagać na giełdzie, tak jak ma to Zaorski
  • Odpowiedz