Aktywne Wpisy

njdnsjdnjs +2
jaką część ciała najbardziej w sobie lubicie

Pomorski_Wilk +47
Miałem olać wybory do Europarlamentu, ale za to, co dzieje się na granicy, głos idzie na Konfę. Uśmiechnięta Polska potrzebuje jakiś bat na tyłek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina
#ukraina

ZAPRASZAM NA 3 OTWARTE WEBINARY O FINANSACH ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda
Akurat Zaorskiego lubię bo
@caribbean: ja nie mówie o książce którą on napisał ja mówie o wydawnictwie. Ponad rok temu dałem mu 100zł za Chaos na Chaosami, miał być w listopadzie rok temu i #!$%@? nic nie ma xD Boy Plunger dalej nie wydany. No scamer jak dla mnie, ale fajnie się go ogląda.
@WiktorekS: Zapłacone odsetki na kilka godzin przed, ale spokojnie co się odwlecze to nie uciecze, w marcu mają wykup obligacji i tam już to idzie w miliardy, a nie w jakieś grosze.
To by się wpasowało w ogólną teorie krachów, ludzie zapomnieli, nikt się niczego nie boi na rynku (tapering całkowicie
@WiktorekS: Jak nie wypadnie żaden trup z szafy to chyba tak xD
@Sabarolus: już się nie zesraj, ja dalej obstawiam że kryzys z Chin rozleje się na cały świat i w średnim terminie obstawiam krach właśnie z tego powodu. Spłacili odsetki
@KochanekAdmina: regularną kake to stawiasz Ty, udajac wieszcza
@KochanekAdmina: #!$%@? wskaz mi gdzie ja cos takiego pisalem. Ty jestes jakiś palcem robiony?
Pogadane o Chinach dużo i poglądzie obu Panów na przyszłość świata i o geopolityce. Wezmę się niedługo za część 3. Doszło do mnie trochę jak bardzo historia, bycie - historykiem, może pomagać na giełdzie, tak jak ma to Zaorski