Wpis z mikrobloga

@lenamilena: Bardowscy to ten ziomek z tą przedszkolanką? Oni byli później. Był taki Pawełek mleczarz co zarywał do Wodzianowskiej ze Słupska, czy jak jej tam było. Tylko nie wiem czy to 1 seria, czy może 2. A typka od dyszla kojarzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@waciak: mleczarz się chajtnął i maja dziecko. To chyba był Robert. Był jeszcze taki wysoki przesympatyczny rolnik który miał straszne zęby, niestety mu nie pykło. Ten grubasek to był Adam Kraśko
  • Odpowiedz
@lenamilena: ale z inną się ochajtał, nie z tą Natalią czy jak jej tam. Zresztą, już tyle twarzy się tam przewinęło, na VOD jak wiadomo nie ma, że ciężko spamiętać, co kto i jak. Zakończyłem oglądanie RSŻ na dramach z udziałem baseniarza i Marlenki. Teraz wolę Rolników z Podlasia obejrzeć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mllw90: Ula to był hit! Od Jaworowicz poprzez psychiatrę do więzienia, a z więzienia do "Pierwsza randka" Jej pamiętne- „Szukam bogatego, inteligentnego, żeby był adwokatem. Obecnie nie pracuję, więc szukam takiego, co by mnie utrzymał”- to hymn każdej polskiej karyny! Grzegorz zaś oskarżył kandydatkę o czary! Wiedźma popsuła mu czarami maszyny rolnicze, sprowadziła nieurodzaj i wygięła dyszel w ciągniku. I koleś jakby nigdy nic beztrosko oznajmił to przed całą Polską na
  • Odpowiedz
@mllw90: Grzesiu wybrał swoją faworytkę Ewę, która miała problemy z psychiką. Po konsultacji z mamą stwierdził, że z Ewą lepiej znajomości nie kontynuować. W finale przyznał, że zadzwonił do dziewczyny i pytał czy mu złorzeczy, bo zepsuł mu się nowy traktor, wygiął się dyszel od przyczepy i chyba jeszcze koło się od czegoś urwało - wszystko na raz, jakby ktoś czary rzucił. W finale były też plotki, że Natalia jest w
  • Odpowiedz
@mllw90: Seria 3 imo nie jest zła, ale nie jest też wybitna. Spoko się oglądało Marka aka Władcę much, może też Szymona do pośmiania się z religijnego fanatyka. Zbigniew to cringemaster i chce się przewijać sceny z jego udziałem, u Moniki mało się działo (chyba nie miała wyboru albo źle wybrała kandydatów), a Łukasz fajne miał kobitki, ale niewiele z tego wynikło (no ewentualnie ciekawa była ta, która strzelała focha za
  • Odpowiedz