Co trzeba miec w glowie, zeby atakować niewinnego człowieka? Mam dom, sare, koty i sandre. Czemu chcecie mnie zniszczyć? Dlatego wolę zwierzeta( ͡°͜ʖ͡°)bo one nie klamia. Ale i tak wrócę silniejszy! Nic mnie nie pokona...
Patrzcie do czego doprowadziliscie dobrego czlowieka , pomagalem innym ludziom i co mnie za to spotyka? Chyba mam dola, zrobie sobie test na depresje... Widzicie! Na tescie wyszlo ze mam depresje, a wy mnie kopiecie. Czemu to robicie? Czy ja kiedykolwiek zrobilem komus cos zlego? Dobra, #!$%@?, jest 50 osob, zajebiscie, przynajmniej wiem, ze sa najwierniejsi. #!$%@? z tamtymi subami...
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
Patrzcie do czego doprowadziliscie dobrego czlowieka , pomagalem innym ludziom i co mnie za to spotyka? Chyba mam dola, zrobie sobie test na depresje... Widzicie! Na tescie wyszlo ze mam depresje, a wy mnie kopiecie. Czemu to robicie? Czy ja kiedykolwiek zrobilem komus cos zlego? Dobra, #!$%@?, jest 50 osob, zajebiscie, przynajmniej wiem, ze sa najwierniejsi. #!$%@? z tamtymi subami...
Juz za chwile.
#gural