Aktywne Wpisy
Wchodzisz do restauracji i widzisz tę dziewczynę siedzącą samotnie przy stole. Co robisz?
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
ProstyHuop +11
#przegryw szatou genetęu borduks rocznik 22 dla huopa
Mirabeleki, czy może któraś z was pracuje w sieciówce i może mi odpowiedzieć jak wygląda kwestia menstruacji u was w pracy?
Moim problemem jest pierwszy dzień okresu. Randomowo i nieprzewidywalnie dostaje nagle drgawek, gorączki, wymiotuje i mam biegunkę. Tak, byłam u lekarzy, tak, miałam robione badania, zdrowo się odżywiam, zdrowa tarczyca, hormony w normie, regularnie ćwiczę od 6 roku życia, biorę magnez i nie mam nadwagi ani niedowagi. #!$%@? to daje.
Firma w której do tej pory pracowałam przestaje istnieć. To była prywatna, luźna firma, gdzie można było zadzwonić i powiedzieć, że dzisiaj nie przyjdziesz i odrobisz następnego dnia. Dostałam propozycje pracy w sieciówce, ale się cykam. Jak to wyglada, jeżeli nagle złapie cię w pracy, albo dostaniesz tuż przed wyjściem? I czy ginekolog w takim przypadku wystawia zwolnienie lekarskie?
#mirabelkopomusz #mirabelkimirabelkom #zapytajrozowegopaska
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61782a390c44dc000ab162e0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri