Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirabeleki, czy może któraś z was pracuje w sieciówce i może mi odpowiedzieć jak wygląda kwestia menstruacji u was w pracy?
Moim problemem jest pierwszy dzień okresu. Randomowo i nieprzewidywalnie dostaje nagle drgawek, gorączki, wymiotuje i mam biegunkę. Tak, byłam u lekarzy, tak, miałam robione badania, zdrowo się odżywiam, zdrowa tarczyca, hormony w normie, regularnie ćwiczę od 6 roku życia, biorę magnez i nie mam nadwagi ani niedowagi. #!$%@? to daje.
Firma w której do tej pory pracowałam przestaje istnieć. To była prywatna, luźna firma, gdzie można było zadzwonić i powiedzieć, że dzisiaj nie przyjdziesz i odrobisz następnego dnia. Dostałam propozycje pracy w sieciówce, ale się cykam. Jak to wyglada, jeżeli nagle złapie cię w pracy, albo dostaniesz tuż przed wyjściem? I czy ginekolog w takim przypadku wystawia zwolnienie lekarskie?

#mirabelkopomusz #mirabelkimirabelkom #zapytajrozowegopaska

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61782a390c44dc000ab162e0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 7
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Szukaj po prostu pracy na uop i miejsca, w którym traktują ludzi normalnie (każdy ma prawo chorować). Nie wiem, czy sieciowka jest takim miejscem. Obstawiam, że liczy się za^pie^rdol i siedzi się na zleceniu, więc brak obecności = brak kasy, a jak są jakieś powalone grafiki i nieludzkie „zasady”, to się wkurzą, że znikasz, i ciągle muszą kombinować zastępstwo, i w końcu dadzą wypo
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: l4 da sie na to dostać, przynajmniej jak ja pracowalem w poz przez rok czasu to kilka takich wystawiłem. Ale pewnie zależy na jakiego lekarza trafisz... Zawsze mozesz poprosic teleporade i dostaniesz na rwe kulszowa czy zapalenie gardła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz