Wpis z mikrobloga

@Soveliss: o kurcze pogratuluj, jesli nie jest otp viego to nie robicie powoli jakiegos looking for team?? Nie znam się na całym tym zapleczu, może trzeba miec jakies znajomości albo skołci sami wyłapują, ale tak od strony widza to mnóstwo 16 latków gra po akademiach, Na początku ultraligi to praktycznie co team był jakis młody kocur.
  • Odpowiedz
@CorxjeTT: Podziękował. Ciężko go nazwać OTP, zagra w zasadzie wszystkim na dobrym poziomie, chociaż uwielbia Viego.
Będzie reprezentował Polskę w Monachium na finałach światowych RedBulla - tutaj finał krajowy, a tego nie wyczarujesz z kapelusza.

Co do drugiej sprawy - jest już w ekipie. Zgarnęło go niedawno LDN, chociaż miał też kilka ofert z Polski, ale nie chcesz wiedzieć co on sądzi o Ultralidze.

Wbił "szesnastkę" dwa dni temu,
  • Odpowiedz
@Soveliss: tak przeczytalem z ciekawosci twoj post wyzej i o cholibka - jak sie gdzies pojawi na proscenie to na pewno bedzie mial kolejnego kibica, powodzenia - ale niech nie poswiec tez calego zycia tylko na to, to moja rada wykopka, w razie gdyby sie nie udalo, zeby nie zostal z reka w nocniku
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Soveliss: no i super że wprowadziłeś brata w ten świat i teraz go wspierasz! Trzymam kciuki za jego dalszą karierę i mam nadzieję że zobaczymy go na scenie międzynarodowej w przyszłości!
  • Odpowiedz
@Soveliss: nie znam Twojej historii tutaj i nie za bardzo ogarniam background Twojego wpisu ale pogratuluj młodemu zapalu i wynikow.

Kiedy macie te finały soloq red bulla i jak sie nazywa brat? No i na tym filmie z krajowego pucharu redbulla jaki mial nick?

Staram sie nie ogladac za wiele e-sportu poza lecem i worldsami ale tutaj dla ziomka z wypoku zrobie wyjatek. Chetnie obejrze z browarkiem w reku i pokibicuje
  • Odpowiedz
@Niemamwiedzy: @Pyr_run0: @rexxaris: Dzięki za miłe słowa. "Nick" w zasadzie jak na twitterze - taki sam miał w RedBullu. Jeździć, obserwować.

Co do samego Monachium to polecę z nim jako braterskie wsparcie, będziemy tam w okolicach weekendu 3-5 grudnia tego roku. Jak wygra tego RedBulla to zrobimy znalezisko.
Nic tylko trzymać kciuki. Swoją drogą zdaje się, że będzie to pokazywał Polsat Games.

Kilkanaście lat gram w gry Moba (dramatu
  • Odpowiedz
@Soveliss: ja wlasnie tez stara gwardia lolowa. Zanim przerzucilem sie na wild rift to bylem hard stuck d3 i to dla mnie byl max w mlim wieku. Brakowalo mi raz ze refleksu dwa tej mlodzienczej odwagi jaka ma sie w wieku Twojego brata a ktorej z wiekiem jednak sie wyzbywa (widze po sobie ze gram duzo bardziej asekuracyjnie).

No cwicz go cwicz. Tegoroczne worldsy wydatnie pokazaly ze poczebujemy w naszym regionie
  • Odpowiedz
@Soveliss: jeszcze dwa lata #!$%@? na arenie międzynarodowej dla EU i może się ogarną i zaczną szukać jakichś młodych talentów to będzie jak znalazł.
  • Odpowiedz