Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +190
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
kamz_4con +117
Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
Napisałem ci tekst piosenki. Zobacz jak powinna wyglądać piosenka, na którą ktoś poświęcił trochę czasu.
Kiedy kobra się wygina
Znów mi namiot postawiła
Bo wychodzi jej wagina
Gdy rozporek już rozpinam, ona mówi...
Kanapki ci zrobiłam
Biorę szame no i spadam, akat do roboty
Sprzątać liście dla hołoty
To nie smisy to prawdziwe życie nie wyżyjemy za simoleony!
Tiger Bonzo stryma po robocie zaczyna
Je kotletu, Kobra mu zrobiła
Akat widzisie je kotletu, czyli nie melina
Początek już masz, dalej musisz sobie poradzić.
#bonzo